Nakrecilam sie na tego szumisia[emoji3]Tak. I zamawiajcie te z sensorem dzwieku, same sie wlaczaja jak dzieciatko zaczyna plakac i czasami udaje sie, ze znowu zasypia [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No współczuję, ale moze zaraz przejdzie. Mowia ze jak sa mdłości to stężenie hormonów jest prawidlowe u mnie byly ale dalo sie z tym funkcjonowac, za to ja sie jeszcze mecze ze wzdetym brzuchem po każdym jedzeniu mam problem.Niestety mam jeszcze mdłośći codziennie, często dosyć męczące Liczyłam dni to do 12. tygodnia, teraz zaczęłam liczyć do 13tego. Liczę że zaraz będzie lepiej Czasem mi wydaje się, że zwariuję zanim miną Także zazdroszczę
Będzie silny chlopczyk[emoji4]Jestem po wizycie , mały waży ok. 2400 kawał chłopa, a tak wszystko ok [emoji6]dziewczyny co miały pobierane wymaz na paciorkowca gbs, mi dziś lekarz pobrał wymaz, ale tylko z pochwy a niby trzeba z odbytu też , jak to u Was było?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Fanka BB :)
Nie nie strasz mnie [emoji23][emoji23][emoji23]co ja z tymi ciuszkami na 56 zrobię [emoji6]
kredka82
Ja tez go chce[emoji16]Nakrecilam sie na tego szumisia[emoji3]
Rustynka
U nas szumiś nie zadziałał...Dziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rustynka
To się napij jak jeszcze jesteś w ciąży, bo jak masz zamiar karmić piersią to się długo nie napijesz...Ja mam taaaaka ochotę na ludzką coli od początku ciąży ale bałam się napić że to może szkodzić (bardziej bałam się że jelita mogą źle zareagować)... Ale jak tylko poczuje zapach coli to takiej chcicy na nią nabieram... I bym tak się napiła z pół szklaneczki...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Rustynka
Tylko z pochwyJestem po wizycie , mały waży ok. 2400 kawał chłopa, a tak wszystko ok [emoji6]dziewczyny co miały pobierane wymaz na paciorkowca gbs, mi dziś lekarz pobrał wymaz, ale tylko z pochwy a niby trzeba z odbytu też , jak to u Was było?
reklama
ewelin86
Tez proponuje napić się teraz póki w ciąży jesteś. Ja piłam od czasu do czasuTo się napij jak jeszcze jesteś w ciąży, bo jak masz zamiar karmić piersią to się długo nie napijesz...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom