reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niestety mam jeszcze mdłośći codziennie, często dosyć męczące :confused2: Liczyłam dni to do 12. tygodnia, teraz zaczęłam liczyć do 13tego. Liczę że zaraz będzie lepiej :-p Czasem mi wydaje się, że zwariuję zanim miną o_O Także zazdroszczę :tak:
No współczuję, ale moze zaraz przejdzie. Mowia ze jak sa mdłości to stężenie hormonów jest prawidlowe u mnie byly ale dalo sie z tym funkcjonowac, za to ja sie jeszcze mecze ze wzdetym brzuchem po każdym jedzeniu mam problem.

Dziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas szumiś nie zadziałał...

Ja mam taaaaka ochotę na ludzką coli od początku ciąży ale bałam się napić że to może szkodzić (bardziej bałam się że jelita mogą źle zareagować)... Ale jak tylko poczuje zapach coli to takiej chcicy na nią nabieram... I bym tak się napiła z pół szklaneczki...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
To się napij jak jeszcze jesteś w ciąży, bo jak masz zamiar karmić piersią to się długo nie napijesz...

Jestem po wizycie , mały waży ok. 2400 kawał chłopa, a tak wszystko ok [emoji6]dziewczyny co miały pobierane wymaz na paciorkowca gbs, mi dziś lekarz pobrał wymaz, ale tylko z pochwy a niby trzeba z odbytu też , jak to u Was było?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko z pochwy

reklama
Do góry