ewelin86
Fanka BB :)
U mnie też tylko z pochwyTylko z pochwy
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też tylko z pochwyTylko z pochwy
a gdzie te szumisie zamawiałyście?
U nas szumiś nie zadziałał...
A czemu nie mozna pis przy karmieniu? (Ja i tak nie pije ale ciekawa jestem) czytalam oststnio artykul ze dieta karmiacych to bzdura i ze mozna wszystko no chyba ze jestcalergiaTo się napij jak jeszcze jesteś w ciąży, bo jak masz zamiar karmić piersią to się długo nie napijesz...
A czemu nie mozna pis przy karmieniu? (Ja i tak nie pije ale ciekawa jestem) czytalam oststnio artykul ze dieta karmiacych to bzdura i ze mozna wszystko no chyba ze jestcalergia
Może i tak być [emoji4]Moze jeszcze zadzialac. Franio malutki jeszcze, moze zaskoczy jak Lilka za 2 miesiace.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to rosnie duza dziewczynka [emoji4]Jestem pobadaniu... z nami ok tylko... Żywia jest ogromna!! W najwyzszym centylu wagowym... jutro kest 29tc a.ona wazy 1,7kg. Mam nadzieje ze na usg 3tym. Dokladniej ja powaza i bedzie ciut mniejsza...
Jesli tempo wzrostu sie utrzyma to powinnam.sie spodziewac ze w 40 tyg bedzie wazyc nieco ponizej 4,5kg... slaboi sie zrobilo. Na pytanie czy mam szanse urodzix tak duze dziecko lekarz kazal mi sie raczej na cc szykowac, bo poki co dzidzie ma glowke u gory i niedlugo moze byc za duza zeby sie.przekrecic...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak napisała nieagatka, nie ma diety ale są produkty które są ciężkostrawne dla nas dla dziecka też mogą być. Ostatnio zjadłam wysmarzoną kanię nie dosyć że grzyb to jeszcze smażony na ciężkim tłuszczu zjedzony na pusty żołądek -efekt mały krzyczał 4 h musiałam mu podać mrożone mleko bo do cyca nie było szans .A czemu nie mozna pis przy karmieniu? (Ja i tak nie pije ale ciekawa jestem) czytalam oststnio artykul ze dieta karmiacych to bzdura i ze mozna wszystko no chyba ze jestcalergia
jesli mialas badanie krzywej cukrowej wporzadku to tylko sie cieszyc z ladnej wagi ja o takiej juz marzę są jakies cwiczenia zeby dziecko sie obrocilo ale szczerze przyjaciolka probowala a Maly ani rusz....Jestem pobadaniu... z nami ok tylko... Żywia jest ogromna!! W najwyzszym centylu wagowym... jutro kest 29tc a.ona wazy 1,7kg. Mam nadzieje ze na usg 3tym. Dokladniej ja powaza i bedzie ciut mniejsza...
Jesli tempo wzrostu sie utrzyma to powinnam.sie spodziewac ze w 40 tyg bedzie wazyc nieco ponizej 4,5kg... slaboi sie zrobilo. Na pytanie czy mam szanse urodzix tak duze dziecko lekarz kazal mi sie raczej na cc szykowac, bo poki co dzidzie ma glowke u gory i niedlugo moze byc za duza zeby sie.przekrecic...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom