reklama
M@gda
Moderatorka
U mnie w porzadku. Dzis bez usg, bo to wizyts na pakiet. Pomierzyl szyjke, zlecil badania i juz. Nawet serduszka nie sprawdzal skoro syrke bylo widac wczoraj ( i w sumie kopie co troche, zaczynajac walic gdzie popadnie w srodku, az raz mi sieniedobrze zrobilo).
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Fanka BB :)
U mnie w porzadku. Dzis bez usg, bo to wizyts na pakiet. Pomierzyl szyjke, zlecil badania i juz. Nawet serduszka nie sprawdzal skoro syrke bylo widac wczoraj ( i w sumie kopie co troche, zaczynajac walic gdzie popadnie w srodku, az raz mi sieniedobrze zrobilo).
Madziu a który to tydzień u Ciebie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dzis 21t0d
Ropuszka666
Dzis 21t0d
Właśnie się tak zastanawiam kiedy będę czuła rucha . Pewnie jeszcze troszkę . Co do wagi to tylko się cieszyć . Ja tez się czuje jakbym nie wiem ile przytyła . Może nie rano ale wieczorem czuje się wielka a brzuch mam taki wydęty jak w 7 miesiącu [emoji6]
Ja nic jeszcze nie czuję i trochę fiksujęWłaśnie się tak zastanawiam kiedy będę czuła rucha . Pewnie jeszcze troszkę . Co do wagi to tylko się cieszyć . Ja tez się czuje jakbym nie wiem ile przytyła . Może nie rano ale wieczorem czuje się wielka a brzuch mam taki wydęty jak w 7 miesiącu [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Dziewczynki, z miłą chęcią do was dołączę kiedyś udzielałam się na 'kto po in vitro Ale zapomniałam hasła nie które z Was kojarzę są już szczęśliwymi mamuśkami! Kilka słów o mnie Mam PCOS mój mąż dość mocno obniżone parametry nasienia... pierwsze in bireo mieliśmy w kwietniu tamtego roku ... zle dobrane leki zbyt mała dawka leków w rezultacie tylko 3 bardzo słabej jakości komórki niestety transfer nie udany . W tym roku podchodzilismy oo raz kolejny !!!!! 18 lipca mieliśmy transfer 2 zarodków 3 dniowych był to dzień w którym była nasza 2 rocznica ślubu! Jak się później okazało tego dnia dostaliśmy najcudowniejszy prezent UDANY TRANSFER 1 sierpnia zrobiłam bete 14 dpt wynik to 837 ! Mam nadzieję że wszystko będzie dalej dobrze chętnie do was dołączę
Trzymamy kciuki[emoji5]Dziewczynki, z miłą chęcią do was dołączę kiedyś udzielałam się na 'kto po in vitro Ale zapomniałam hasła nie które z Was kojarzę są już szczęśliwymi mamuśkami! Kilka słów o mnie Mam PCOS mój mąż dość mocno obniżone parametry nasienia... pierwsze in bireo mieliśmy w kwietniu tamtego roku ... zle dobrane leki zbyt mała dawka leków w rezultacie tylko 3 bardzo słabej jakości komórki niestety transfer nie udany . W tym roku podchodzilismy oo raz kolejny !!!!! 18 lipca mieliśmy transfer 2 zarodków 3 dniowych był to dzień w którym była nasza 2 rocznica ślubu! Jak się później okazało tego dnia dostaliśmy najcudowniejszy prezent UDANY TRANSFER 1 sierpnia zrobiłam bete 14 dpt wynik to 837 ! Mam nadzieję że wszystko będzie dalej dobrze chętnie do was dołączę
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ropuszka666
Dziewczynki, z miłą chęcią do was dołączę kiedyś udzielałam się na 'kto po in vitro Ale zapomniałam hasła nie które z Was kojarzę są już szczęśliwymi mamuśkami! Kilka słów o mnie Mam PCOS mój mąż dość mocno obniżone parametry nasienia... pierwsze in bireo mieliśmy w kwietniu tamtego roku ... zle dobrane leki zbyt mała dawka leków w rezultacie tylko 3 bardzo słabej jakości komórki niestety transfer nie udany . W tym roku podchodzilismy oo raz kolejny !!!!! 18 lipca mieliśmy transfer 2 zarodków 3 dniowych był to dzień w którym była nasza 2 rocznica ślubu! Jak się później okazało tego dnia dostaliśmy najcudowniejszy prezent UDANY TRANSFER 1 sierpnia zrobiłam bete 14 dpt wynik to 837 ! Mam nadzieję że wszystko będzie dalej dobrze chętnie do was dołączę
Super witamy wśród przyszłych Mam [emoji846]
reklama
Rustynka
To ja do szpitala trafiłam o 2 w nocy rodziłam do 17następnego dnia naturalnie po czym cc a jadłam jeszcze kolejnego dnia rano na śniadanie kleik i na obiad zupa mleczna i dopiero kolacja normalna . Dobrze ze daja kroplówkie bo bym padła.No, ale kurde. Iles tam godz przed cc juz nie mozes jesc, potem przez 24h nie daja nic, a potem laskawie suchary? Przeciez to jest masakra jakas w zaden sposob medycznie nieuzasadniona. Skad masz miec sile na opieke nad maluchem i skad ma sie pokarm brac jesli jesc nie daja?
Ostatnia edycja: