katharina203
Fanka BB :)
My chociaz moglismy to nie uprawialismy. I to nie przeze mnie tylko meza. Poprostu sie balDziękuję, kochane, tak myślałam.
A jak Wasi mężowie to znieśli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chociaz moglismy to nie uprawialismy. I to nie przeze mnie tylko meza. Poprostu sie balDziękuję, kochane, tak myślałam.
A jak Wasi mężowie to znieśli?
i tak się zdarza mężczyźni różnie reagują na seks w ciążyMy chociaz moglismy to nie uprawialismy. I to nie przeze mnie tylko meza. Poprostu sie bal
Ja miałam dłuższy czas, ale mój lekarz to ignorować aż w 14 tyg wylądowałam w szpitalu. Tam dostałam urosept, nakaz picia ogromnych ilości wody i żurawina - pomogło. Lepiej miej to pod kontrolą.Dziewuszki czy któras miała bakterie w moczu?
ja cały czas żuravit łykam od zapalenia. pytałam lekarza jak długo mam to brać, a on że do końcaJa miałam dłuższy czas, ale mój lekarz to ignorować aż w 14 tyg wylądowałam w szpitalu. Tam dostałam urosept, nakaz picia ogromnych ilości wody i żurawina - pomogło. Lepiej miej to pod kontrolą.
U mnie dokladnie to samo, maz boi sie mnie dotknac [emoji6] [emoji28]My chociaz moglismy to nie uprawialismy. I to nie przeze mnie tylko meza. Poprostu sie bal
A dobrze pobralas?Cały czas było wszystko ok a dziś odbieram badania a tam wysokie pH i liczne bakterie w moczu. Powtórzę jeszcze jutro, dobrze że wizyta we wtorek. Czyli leki powinny to opanować i nic złego bobasowi się nie stanie jak w miarę szybko zostało wyłapane?