Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja to tyle czasu nie bede czekac. Planujemy juz w maju zrobic.
Sama bylam chrzczona w 4 mscu zycia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to tyle czasu nie bede czekac. Planujemy juz w maju zrobic.
No to ciekawe co nam powie. Ale kuzynka mówiła, że jej chirurg mówił, że teraz właśnie się nie nakleja plastrów i każdy z lekarzy tego nie robi. Ale on swoim pacjentom nakleja
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No to poszalalasDzien dobry!
Melduje, ze po wtorkowym badaniu szyjki i wczorajszym przejsciu jakichs 10 pieter po schodach wieczorem mialam takie dosc silne skurcze przepowidajace. Moze nie bolesne, ale mocno odczuwalne. Dzis pojawily sie pojedyncze nitki jasno rozowej krwi w sluzie... Chyba powolutku cos zwczyna sie dziac [emoji44]
No to poszalalasWidać juz coś się dzieje
ja nitki różowego śluzu miałam w dniu cc
już za chwilkę będziesz tulic różowego bobaska
![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A jak dawno odstawilas magnez ? Bo ja caly czas jeszcze lykam 2x1 moze juz tez powinnam odstawic.Na razie nawet mezowi nie mowilam... Czekam na jakies skurcze czy cosNie chce podnosic falszywego alarmu
A jak dawno odstawilas magnez ? Bo ja caly czas jeszcze lykam 2x1 moze juz tez powinnam odstawic.
Tak sie ciesze ze jeszcze troche i bedziesz tulic swoje malenstwo a po drugie to i sie boje bo bede juz 3 w kalendarzu
Ja na twoim miejscu juz bym swirowała [emoji6] ale super, nie mogę się doczekać kolejnego forumowego dzieciaczkaNa razie nawet mezowi nie mowilam... Czekam na jakies skurcze czy cosNie chce podnosic falszywego alarmu