reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie miałam kiedy napisać więc pisze dopiero dziś. ..W nocy z niedzieli na poniedziałek odeszły mi wody :) pojechaliśmy do szpitala i we wtorek o 2.08 w nocy urodziła się nasza córeczka Ola :) Nie stety dzis dostała zoltaczki i musimy jeszcze pobyć w szpitalu :( Poza tym wszystko jest o.k Waga 3300 i 56 dł. :)
Niestety tez skończyło się cesarska bo po dwóch godzinach parcia Mała odwróciła główkę i nic nie można było zrobjc:(
To teraz Wasza kolej Kochane;)

Gratulacje :) jak odwrocila glowke?
Teraz to juz wyjscia nie mam, pierwsza na liscie jestem hehe [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam kiedy napisać więc pisze dopiero dziś. ..W nocy z niedzieli na poniedziałek odeszły mi wody :) pojechaliśmy do szpitala i we wtorek o 2.08 w nocy urodziła się nasza córeczka Ola :) Nie stety dzis dostała zoltaczki i musimy jeszcze pobyć w szpitalu :( Poza tym wszystko jest o.k Waga 3300 i 56 dł. :)
Niestety tez skończyło się cesarska bo po dwóch godzinach parcia Mała odwróciła główkę i nic nie można było zrobjc:(

Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji122]

Hej tak mi leci dzień za dniem w szpitalu ze nie mam czasu nawet się wyspać :) i mam już Wojtusia Wojtusia ze sobą na sali a prawdopodobnie już jutro będzie też Piotruś z nami bo narazie biegam między jednym a drugim i jeszcze do pokoju laktacyjnego zeby pokarm im ściągnąć ale pięknie jedzą i w poniedziałek powtórne badanie krwi i jak będzie ok bo wyszły im podwyższone płytki krwi to wtorek lub środa do domu :)

Mysle o was moja slazaczko [emoji13]nie pisze nie wolam za toba bo wiem ze zabiegana i jak masz czas to napiszesz [emoji846]

To na zas - najlepszego jakby mi sie pozniej zapomnialo :) Nie wydaje mi sie, zebym do wtedy wytrzymala, ale kto wie :)

Tak sobie mysle mozliwe prawdopodobienstwo ze ja urodze,w tym dniu Ale jaja by byly ,prezent na urodziny ,choc....wole Ja pozniej;),

Gratuluję:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!! Niech się Olunia nasza kochana zdrowo chowa [emoji480][emoji480][emoji480][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny uważajcie na piersi ja walczę z zastojem juz trzy dni do tego paracetamol bo dreszcze i bóle mięśni i stawów nie do wytrzymania od trzech dni masakra nikomu nie życzę a boli jak diabli z powodu przeciagow

Do góry