reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane Ciezaroweczki, czy w 1 i 2 trymestrze bolał Was brzuch po jakiejś stresującej sytuacji? Mnie prawie zawsze. Wczoraj tak sie darlam na męża, że dziwię się teraz, że nie wezwał egzorcysty. Mój wybuchowy charakter plus hormony=armagedon. No i po wszystkim bolał mnie brzuch. Teraz boli jak pomyślę o tym, że nie powinnam się stresować. Błędne koło.

reklama
Kochane Ciezaroweczki, czy w 1 i 2 trymestrze bolał Was brzuch po jakiejś stresującej sytuacji? Mnie prawie zawsze. Wczoraj tak sie darlam na męża, że dziwię się teraz, że nie wezwał egzorcysty. Mój wybuchowy charakter plus hormony=armagedon. No i po wszystkim bolał mnie brzuch. Teraz boli jak pomyślę o tym, że nie powinnam się stresować. Błędne koło.
Ja w II trymestrze okropnie pozarlam się z mężem i bolał mnie później brzuch

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaraz Po transferze pozarlam sie i wrzeszczalam bo sie upil I to nie raz bo wybsczylam Ale drugi Po tygodniu wiec balam Sue ze znim cos nie halo ... potem nastepny raz tez w polowie ciazy Ale to chyva przez hormony bo w sumie nic nie zrobil a tez wrzeszczalam i za kazdym razem bolal brzuch , lepiej sadze wziasc na luz bo bobas wazniejszy !!!

Nieagatka trzymam [emoji110]i czekam !!!![emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No juz bedzie jakies poltora tyg, moze dwa, bo czytalam, ze moze hamowac skurcze, a ja sie bardzo balam przenoszenia (juz sie nie boje, bo mi lekarka obiecala, ze wywola porod najpozniej w 40tyg).
Ja w sumie az sama sobie sie dziwie, bo jakas spokojna jestem, mimo, ze niby cos sie zaczyna. Spodziewalam sie paniki, ale na razie nawet nie [emoji16] Choc niewykluczone, ze sie to zmieni [emoji12][emoji12]

To zycze ci do konca takiego spokoju.

Ja narazie strasznie sie denerwuje czy dotrwam do 20 marca do wizyty a potem juz bede bardziej spokojniejsza. Bo na tej wizycie mam dostac zaswiadczenie ze bedzie cc i ustalic date.

No juz bedzie jakies poltora tyg, moze dwa, bo czytalam, ze moze hamowac skurcze, a ja sie bardzo balam przenoszenia (juz sie nie boje, bo mi lekarka obiecala, ze wywola porod najpozniej w 40tyg).
Ja w sumie az sama sobie sie dziwie, bo jakas spokojna jestem, mimo, ze niby cos sie zaczyna. Spodziewalam sie paniki, ale na razie nawet nie [emoji16] Choc niewykluczone, ze sie to zmieni [emoji12][emoji12]

Trzymam kciuki [emoji4]

*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***
09.02.2017 Zojka - córeczka Mavi
21.02.2017 Wojtusia & Piotrusia - skarby Rybki
upload_2017-2-22_22-9-28-gif.796471

23.02.2017 Kajka*89: synek Wojtuś

MARZEC
10: Atena33 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę + ktg
16: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę
20: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę + ktg
24: Jaskolcia - II badania prenatalne.
30: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

KWIECIEŃ
27: cytrynkaxxxx84 - wizyta 3D

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana
28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
14.04.2017 - Peugeotka36: Nicole cc
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51: chłopiec
07.07.2017 - BeataWarszawa: Kaja
17.07.2017 - Rustynka: Franio
20.07.2017 - Truskawka 89: dziewczynka
30.07.3017 - Jaskolcia: Zosia
08.09.2017 - Jogo: ???
22.08.2017 - ambicja1987: ???

Rybka co u ciebie i chlopakow ???
Hej tak mi leci dzień za dniem w szpitalu ze nie mam czasu nawet się wyspać :) i mam już Wojtusia Wojtusia ze sobą na sali a prawdopodobnie już jutro będzie też Piotruś z nami bo narazie biegam między jednym a drugim i jeszcze do pokoju laktacyjnego zeby pokarm im ściągnąć ale pięknie jedzą i w poniedziałek powtórne badanie krwi i jak będzie ok bo wyszły im podwyższone płytki krwi to wtorek lub środa do domu :)

reklama
Nie miałam kiedy napisać więc pisze dopiero dziś. ..W nocy z niedzieli na poniedziałek odeszły mi wody :) pojechaliśmy do szpitala i we wtorek o 2.08 w nocy urodziła się nasza córeczka Ola :) Nie stety dzis dostała zoltaczki i musimy jeszcze pobyć w szpitalu :( Poza tym wszystko jest o.k Waga 3300 i 56 dł. :)
Niestety tez skończyło się cesarska bo po dwóch godzinach parcia Mała odwróciła główkę i nic nie można było zrobjc:(
To teraz Wasza kolej Kochane;)

Do góry