reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Husann dobrze, że pojechałaś sprawdzić i będziesz spokojniejsza.
Ja będąc w szpitalu na sterydach, przez jeden dzień nie czułam ruchów co 2h położna przychodziła słucha brzuszków i wszystko było ok, ale i tak straszny był dla mnie ten dzień.
A dziś przez godzinę bawiłam się z moją córeczką :) Co położyłam rękę na brzuch to ona nóżkę wypychała :D tyle lat czekałam na te cudowne chwilę, czasem nadal nie mogę w to uwierzyć:p Jutro rano jedziemy na ktg, a po południu wizyta, której się boje. Nie wiem ile mi tej szyjki zostało i mam nadzieję, że rozwarcia jeszcze nie ma o_O Jutro kończymy 33tc więc niech jeszcze posiedzi u mamy w brzuszku :)

reklama
Wlasnie wrocilam z IP. Pojechalam bo od wczorajszego wieczoru nie czulam ruchow nawet cala czekolada nie pomogla.
Ale gdy uslyszalam serduszko to az lezka poleciala a Kubus tak sobie smacznie spal i jak sie obudzil to bylo widac na usg ze sie rusza ale ja tego nie czulam dopiero na ktg poczulam ruchy. Tak sie ciesze ze wszystko w porzadku.
Njaważniejsze, że wszystko jest dobrze :)

Najwzniejsze ze wszystko ok. Tak sobie mysle jak ja lezalam w szpitalu to przyjeli dziewczyne ktora nie czula ruchow ... 4 dni! I ona bez stresu bo powiedziala ze to juz nie pierwszy raz. Ja bym osiwiala zreszta jak kazda z nas. Ona przytyla do 7 miesiaca 35 kg wiec dlatego chyba tak nie czula ale w szoku bylam widzac jej olewke

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra. Mi lekarka powiedziala, ze jesli przez godzine po zdjedzeniu dziecko sie nie rusza to jechac na IP. 4 dni to przeciez jest jakis hardcore, ja nie wiem jak tak mozna ryzykowac.
Husann na przyszlosc sproboj go obudzic szklanka czegos zimnego albo poswiec latarka w brzuch :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie az tak mocno gruba to nie jestem zeby nie czuc narazie mam +11 kg. Ja 4 dni bym nigdy nie wytrzymalam.
Probowalam go obudzic naciskalam na brzuch i zjadlam czekolade i nic i dlatego pojechalam.
Ale pojechalam sprawdzilam i teraz czuje sie spokojniejsza

Ojjjj kochana kurde mamy razem rodzic a nawet widze ze stresy tez razem przezywamy [emoji102][emoji30][emoji30]??,nastepne usg tez mamy razem [emoji3],wierze ci ,tez plakalam na ktg...dobrze ze wszustko ok
Kiedys czytalam ze dziecko potrafi 15 godzin spac na 24 a 4dni ???? Nie czuc to Niemozliwe

Kochana bo my jeszcze swatami zostaniemy.

Jednak to prawda ciaza to jeden wielki strach. Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok a Kuba postanowil zapasc w sen zimowy

Wlasnie wrocilam z IP. Pojechalam bo od wczorajszego wieczoru nie czulam ruchow nawet cala czekolada nie pomogla.
Ale gdy uslyszalam serduszko to az lezka poleciala a Kubus tak sobie smacznie spal i jak sie obudzil to bylo widac na usg ze sie rusza ale ja tego nie czulam dopiero na ktg poczulam ruchy. Tak sie ciesze ze wszystko w porzadku.
Znam ten strach....ale lekarz mi mówił ze dzieci mają okresy aktywnosci i okresy czuwania....lezakowania;).Jaki jednego dnia poszaleje to drugiego może smacznie spać

Ojjjj kochana kurde mamy razem rodzic a nawet widze ze stresy tez razem przezywamy [emoji102][emoji30][emoji30]??,nastepne usg tez mamy razem [emoji3],wierze ci ,tez plakalam na ktg...dobrze ze wszustko ok
Kiedys czytalam ze dziecko potrafi 15 godzin spac na 24 a 4dni ???? Nie czuc to Niemozliwe

No ja z wami tez;) co o mnie zapominajcie;) ;) ja dziś policzylam ile borędzie tabletk łącznie na nadciśnienie....uwaga 8!!!

Ja wlasnie segreguje ciuszki bo juz mi się nie mieszcza i praktycznie wszystko na 56 juz idzie sio z szuflad. Mala pajace ma juz 68 [emoji3] swoją drogą co to za rozmiary skoro ona ma 58 cm chyba a ciuchy nie pasuja [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry