reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Rustynka mi dobry pomysl podsunela i tez sobie zalatwilam polozna ma przyjsc do mnie w piatek i bedzie przychodzic 2 razy w tygodniu az do porodu

Odpadam te ostatnie tygodnie to dla mnie masakra spać nie mogę [emoji26] mały zamiast w dlu to w gore się pcha .w nocy 3 h spacerowlam po domu bo maleństwo naciskalo na żołądek co się równa od razu niemilosierna zgaga i wymiotami. Odliczam juz dni do porodu oby się zaczęło juz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rustynka mi dobry pomysl podsunela i tez sobie zalatwilam polozna ma przyjsc do mnie w piatek i bedzie przychodzic 2 razy w tygodniu az do porodu

Fajna sprawa moja pierwsza lekcja zaczęła się dziś bo mały ma kolki i pokazywała jak u puszczać gazy taka specjalną rurką do pupki Może niezbyt to higieniczne ale pomaga na pewno.
U mnie też wypytała o wszystko i dała kilka rad :happy:

Wybacz, racja :) czyli nie jest nas tak malo :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

lile i rybka to 4 chlopczyki plus kaja atena husann to 7 plus reszta JuZ urodzonych ...;)))zobaczymy kogo ma ninius i chocolateri....
To chyva raczej nawet polowy dziewczynek nie ma niz chlopczykow ,chlopcy moga Sue bic o dIewczynki kto pierwszy ten lepszy a dziewczynki miec duzy wybor wsrod tylu przystojniaczkow[emoji23]JuZ jeden wiemy jest bardzo wysoki(Ema 51)[emoji2]

Kaja [emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odpadam te ostatnie tygodnie to dla mnie masakra spać nie mogę [emoji26] mały zamiast w dlu to w gore się pcha .w nocy 3 h spacerowlam po domu bo maleństwo naciskalo na żołądek co się równa od razu niemilosierna zgaga i wymiotami. Odliczam juz dni do porodu oby się zaczęło juz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo co noc tylko mi jeden obkopuje żołądek i zebra a drugi pęcherz i nerki na zmianę i tez spaceruje albo siedzę na ubikacji a jeszcze miesiąc przede mną

reklama
Do góry