reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja wlasnie segreguje ciuszki bo juz mi się nie mieszcza i praktycznie wszystko na 56 juz idzie sio z szuflad. Mala pajace ma juz 68 [emoji3] swoją drogą co to za rozmiary skoro ona ma 58 cm chyba a ciuchy nie pasuja [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmiar rozmiarowi nie rowny a tym bardziej zalezy z jakiej firmy. Ja ostatnio kupilam w lidlu body 50/56 a sa wieksze niz z h&m 62

Witam! Ja tez jestem po kilku poronieniach i odnoszonej ciazy . Za każdym razem bolały mnie piersi a jak przestawały to nic dobrego to nie wróżyło. Natomiast teraz jestem w 10 tyg ciazy i w ogóle mnie piersi nie bolały i nie bolą . Wiec myśle ze nie ma co sie tym przejmować bo każda ciąża jest inna i inaczej sie ja przechodzi . Robiłaś jakieś badania w kierunku przyczyny poronień ? U mnie po badaniach immunologicznych wyszło szydło z worka i okazało sie ze nie donosilabym nigdy ciazy bez uprzedniego leczenia !
U mnie wydaje się to być tarczyca. Po 5 miesiącach czekania dostałam termin rentgenu jak jestem już w ciąży [emoji23] jutro idę do lekarza . Zadzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni i zapytałam dyżurna pielęgniarke ile razy muszę poronić by w końcu ktoś się tym zajął. Mieszkam w Szwecji a tu wszystko jest inaczej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Wiem ze jakos razem blisko mamy Atena ,husann , Ja,lile ,rybka ,nieagatka,ma_rta tylko ze lile rybka blizniaki zapewne nie urodza jak my ,najlepsze ze wszyscy chlopczyki a tylko Ja i nieagatka dziewczynki ,chyva ze cos fanzole .....
Martka super ze zmiana rozmiarkowki,Ja jak na razie co rano otwieram jej szafe i przegladam couszki to takie fajne ,obawiam sie JuZ ze moge byc nadopiekuncza matka ......i ze na wszustko pozwole jej .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wlasnie segreguje ciuszki bo juz mi się nie mieszcza i praktycznie wszystko na 56 juz idzie sio z szuflad. Mala pajace ma juz 68 [emoji3] swoją drogą co to za rozmiary skoro ona ma 58 cm chyba a ciuchy nie pasuja [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja juz od tygodnia zakładam 62 a 56 juz w kartonie :) mój ma 63cm :) a niektóre 62 są jeszcze za duże :D

U mnie wydaje się to być tarczyca. Po 5 miesiącach czekania dostałam termin rentgenu jak jestem już w ciąży [emoji23] jutro idę do lekarza . Zadzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni i zapytałam dyżurna pielęgniarke ile razy muszę poronić by w końcu ktoś się tym zajął. Mieszkam w Szwecji a tu wszystko jest inaczej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

To samo w Uk medycyna do .....
Ale i tak jestem w szoku ze tsh mi kontroluja co msc !mozliwe ze COs musze brac jak np Atena 12 tabsow czegos....[emoji33][emoji33][emoji102],a niewiem bo tu na wszustko paracetamol i tylko kwas foliowy cala ciaze biore 400 mg

Wiem ze jakos razem blisko mamy Atena ,husann , Ja,lile ,rybka ,nieagatka,ma_rta tylko ze lile rybka blizniaki zapewne nie urodza jak my ,najlepsze ze wszyscy chlopczyki a tylko Ja i nieagatka dziewczynki ,chyva ze cos fanzole .....
Martka super ze zmiana rozmiarkowki,Ja jak na razie co rano otwieram jej szafe i przegladam couszki to takie fajne ,obawiam sie JuZ ze moge byc nadopiekuncza matka ......i ze na wszustko pozwole jej .....

Jeszcze Natula ma dziewczynke :) ale fakt, chyba jednak przewaga chlopcow.
Ja tez ciuszki ogladam, juz zwczelam 68-74 kompletowac i moze w przyszlym tyg to wypiore i wyprasuje.
Poki co wlasnie sie pieluchy susza :)

reklama
Do góry