reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja wlasnie segreguje ciuszki bo juz mi się nie mieszcza i praktycznie wszystko na 56 juz idzie sio z szuflad. Mala pajace ma juz 68 [emoji3] swoją drogą co to za rozmiary skoro ona ma 58 cm chyba a ciuchy nie pasuja [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmiar rozmiarowi nie rowny a tym bardziej zalezy z jakiej firmy. Ja ostatnio kupilam w lidlu body 50/56 a sa wieksze niz z h&m 62

Witam! Ja tez jestem po kilku poronieniach i odnoszonej ciazy . Za każdym razem bolały mnie piersi a jak przestawały to nic dobrego to nie wróżyło. Natomiast teraz jestem w 10 tyg ciazy i w ogóle mnie piersi nie bolały i nie bolą . Wiec myśle ze nie ma co sie tym przejmować bo każda ciąża jest inna i inaczej sie ja przechodzi . Robiłaś jakieś badania w kierunku przyczyny poronień ? U mnie po badaniach immunologicznych wyszło szydło z worka i okazało sie ze nie donosilabym nigdy ciazy bez uprzedniego leczenia !
U mnie wydaje się to być tarczyca. Po 5 miesiącach czekania dostałam termin rentgenu jak jestem już w ciąży [emoji23] jutro idę do lekarza . Zadzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni i zapytałam dyżurna pielęgniarke ile razy muszę poronić by w końcu ktoś się tym zajął. Mieszkam w Szwecji a tu wszystko jest inaczej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Wiem ze jakos razem blisko mamy Atena ,husann , Ja,lile ,rybka ,nieagatka,ma_rta tylko ze lile rybka blizniaki zapewne nie urodza jak my ,najlepsze ze wszyscy chlopczyki a tylko Ja i nieagatka dziewczynki ,chyva ze cos fanzole .....
Martka super ze zmiana rozmiarkowki,Ja jak na razie co rano otwieram jej szafe i przegladam couszki to takie fajne ,obawiam sie JuZ ze moge byc nadopiekuncza matka ......i ze na wszustko pozwole jej .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wlasnie segreguje ciuszki bo juz mi się nie mieszcza i praktycznie wszystko na 56 juz idzie sio z szuflad. Mala pajace ma juz 68 [emoji3] swoją drogą co to za rozmiary skoro ona ma 58 cm chyba a ciuchy nie pasuja [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja juz od tygodnia zakładam 62 a 56 juz w kartonie :) mój ma 63cm :) a niektóre 62 są jeszcze za duże :D

U mnie wydaje się to być tarczyca. Po 5 miesiącach czekania dostałam termin rentgenu jak jestem już w ciąży [emoji23] jutro idę do lekarza . Zadzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni i zapytałam dyżurna pielęgniarke ile razy muszę poronić by w końcu ktoś się tym zajął. Mieszkam w Szwecji a tu wszystko jest inaczej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

To samo w Uk medycyna do .....
Ale i tak jestem w szoku ze tsh mi kontroluja co msc !mozliwe ze COs musze brac jak np Atena 12 tabsow czegos....[emoji33][emoji33][emoji102],a niewiem bo tu na wszustko paracetamol i tylko kwas foliowy cala ciaze biore 400 mg

Wiem ze jakos razem blisko mamy Atena ,husann , Ja,lile ,rybka ,nieagatka,ma_rta tylko ze lile rybka blizniaki zapewne nie urodza jak my ,najlepsze ze wszyscy chlopczyki a tylko Ja i nieagatka dziewczynki ,chyva ze cos fanzole .....
Martka super ze zmiana rozmiarkowki,Ja jak na razie co rano otwieram jej szafe i przegladam couszki to takie fajne ,obawiam sie JuZ ze moge byc nadopiekuncza matka ......i ze na wszustko pozwole jej .....

Jeszcze Natula ma dziewczynke :) ale fakt, chyba jednak przewaga chlopcow.
Ja tez ciuszki ogladam, juz zwczelam 68-74 kompletowac i moze w przyszlym tyg to wypiore i wyprasuje.
Poki co wlasnie sie pieluchy susza :)

reklama
Do góry