Ja też czuję ją w dole brzucha ale nogami daje po żebrach i żołądku Pocieszyłaś mnie, myślałam, ze tylko mi tak leży "pod brzuchem"To jeszcze tyle miejsca maja ???
U mnie teraz to caly czas dol brzucha czuje ale to raczkami boksuje a nog to wcale nie czuje. A moze cos sie dzieje ze nozkami nie kopie.
reklama
husann
Fanka BB :)
31 a u ciebieHusann który to Twój tydzień?
husann
Ale o to chodzi ze ja nozek wcale nie czujeJa też czuję ją w dole brzucha ale nogami daje po żebrach i żołądku Pocieszyłaś mnie, myślałam, ze tylko mi tak leży "pod brzuchem"
połowa 3331 a u ciebie
A na usg wszystko o.k? Nie nakręcaj się, na pewno wszystko jest dobrzeAle o to chodzi ze ja nozek wcale nie czuje
husann
Usg mialam 20 stycznia i wszystko bylo super i wtedy czulam bo przekrecil sie dopiero. A teraz mam wizyte dopiero 17 luty. Ale czasem mam tez takie wrazenie ze juz mniej sie ruszaA na usg wszystko o.k? Nie nakręcaj się, na pewno wszystko jest dobrze
nieagatka
Polacam! Fajny artykul Link do: Niemowlęta płaczą z... nudów. Kilka słów o dobrej stymulacji. - Wymagające.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ma mniej miejsca. Zjedz coś słodkiego i połóż się na boku. Na pewno poczujeszUsg mialam 20 stycznia i wszystko bylo super i wtedy czulam bo przekrecil sie dopiero. A teraz mam wizyte dopiero 17 luty. Ale czasem mam tez takie wrazenie ze juz mniej sie rusza
reklama
husann
Jak zjem cos to czuje ze sie rusza i jem na sile chociaz serek bo choroba mnie zlamala i tak gardlo boli ze nic nie moge przelknac tylko w postaci plynnej.Bo ma mniej miejsca. Zjedz coś słodkiego i połóż się na boku. Na pewno poczujesz