reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja nie mam wrażenia że jest mniej ale ważne jest żeby przystawić dziecko do obu piersi żeby zjadło wszystko i dopiero podać butelkę a nie zastąpić butelką jakieś karmienie bo wtedy napewno pokarmu będzie mniej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no butelka dopiero po kp, ale i tak wydaje mi się że nie opróżniają mi całej piersi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hiszpanie anglikom nie rowni [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]nie znam sie,wypisali i jestesmy w domu ,poczytam Zaraz

A ty Atena jakie masz cisnienie???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ty Atena jakie masz cisnienie???
Jak nie wezmę leków to mam 145/100 ale ważniejsze jest te dolne (czyli to drugie) żeby było powyżej 100, a 90 to już częsta kontrola

A ja większych dostałam sporo i jak zaczęłam praczytać to się zorientowalam ze na początek za dużo nie mam.Któraś z was pisała ze trzeba mieć po 3 rzeczy z danego rozmiaru, np:znaczy 3 bodziaki dla.rękaw., 3 bodziaki krót. rękaw, 3 pajacyki itd??dobrze pamiętam czy mi się śniło :);):);)
Ja tak pisałam, ale to dotyczyło mojego szpitala. Chcę rodzić w prywatnej klinice, a oni wymagają własnych ubranek i mam mieć wszystkiego po 3 szt.

reklama
A kropelki na kolke to podajecie przy kazdym karmieniu? Mam ten Delicol(Straw polecala jak dobrze pamietam). Pisza ile kropli ale nie jest napisane czy przy kazdym karmieniu.

Do góry