reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Praca nie jest najwazniejsza...oszczedzaj sie i dbaj o siebie i o dzidziusia...

Nigdy nie myslalam o pracy w trakcie ciazy o korzysci zaribkowej Ale ze wzgledu ze mi sie podoba I nie chcialam szybko zistawiac kolezanek ,nie man ciezkiej pracy ze padalam Ale zle zrobilam poprostu robiac wszustko i malo lezec ...no Ale waZne ze JuZ domek

Straw domyslam Sue ze bedzue mi brakowac brzuszka Ale JuZ corunia tez JuZ bym chciala Ja miec i tulic tym bardziej Po wcZorajszym....ale Kurde silna jest co nic jej nie jest tetno ok ja dzis 127/97, ona 139

Zapomne JuZ o tym lepiej

A wy JuZ byscie chcialy nastepna ciaze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie myslalam o pracy w trakcie ciazy o korzysci zaribkowej Ale ze wzgledu ze mi sie podoba I nie chcialam szybko zistawiac kolezanek ,nie man ciezkiej pracy ze padalam Ale zle zrobilam poprostu robiac wszustko i malo lezec ...no Ale waZne ze JuZ domek

Straw domyslam Sue ze bedzue mi brakowac brzuszka Ale JuZ corunia tez JuZ bym chciala Ja miec i tulic tym bardziej Po wcZorajszym....ale Kurde silna jest co nic jej nie jest tetno ok ja dzis 127/97, ona 139

Zapomne JuZ o tym lepiej

Ja tydzien po cc juz chcialam byc w nastepnej ciazy, tak mi brzuszka brakowalo i brakuje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomne JuZ o tym lepiej

To dolne cisnienie masz wysokie, nic lekarze nie mowili? Bo moja twierdzi, ze wszytsko powyzej 90 jest za wysokie i jak dwa pomiary z rzedu wychodza ponad 90 to bez zastnowienia szpital...

Bo w prpco ciuszki wypadaja o rozmiar mniejsze niz posza. Ja bodziaki kupilam na 76/80 bo mniejszych to mam pelno...
A ja większych dostałam sporo i jak zaczęłam praczytać to się zorientowalam ze na początek za dużo nie mam.Któraś z was pisała ze trzeba mieć po 3 rzeczy z danego rozmiaru, np:znaczy 3 bodziaki dla.rękaw., 3 bodziaki krót. rękaw, 3 pajacyki itd??dobrze pamiętam czy mi się śniło :);):);)

To dolne cisnienie masz wysokie, nic lekarze nie mowili? Bo moja twierdzi, ze wszytsko powyzej 90 jest za wysokie i jak dwa pomiary z rzedu wychodza ponad 90 to bez zastnowienia szpital...

Hiszpanie anglikom nie rowni [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]nie znam sie,wypisali i jestesmy w domu ,poczytam Zaraz

A ty Atena jakie masz cisnienie???

Mam 127/97 dzus ,wczoraj rano124/73, popoludniu nie pamietam a wczoraj nocy 134/94

Prawda pisze ze ponizej 90 i ponizej 140 Ale co zrobic Zaraz sprawdze jakie zawsze mialam u poloznej bo Ja sie stresowalam bardzo w szpitalu tez wczoraj,spalam tez malo tylko 3 h w nocy moze dlatego te 90 bylo wyzsze ,no rano wczoraj bylo ok ...

reklama
Karm piersia i sciagaj laktatorem to rozkrecisz laktacje i nie bedziesz musiala dokarmiac. Zreszta po rady to do Toli, ona jest najlepsza w tym[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak staram się robić, ale raz że laktatorem niewiele ściągam, a dwa to Lenka mi kurde zasypia po paru pociągnięciach, odruch ma dobry, tylko leniwa taka.
Muszę napisać do Toli faktycznie :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry