reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a miałyście z maluchami konsultację okulistyczną? Bo czytałam że to badanie strasznie wygląda :( jakieś klamry na gałki zakładają??

kasia_basia ja też mam neurologa z racji wcześniactwa umówionego + konsultację z rehabilitantką

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie dostałam skierowania do okulisty
Ciekawe od czego to zależy?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak karmicie piersią i potem dajecie mm jeszcze to nie macie mniej pokarmu swojego? Bo ja się boję, że przez to moje dokarmianie stracę te ilości które mam :( a muszę dokarmiać bo maluchy nie przybierają na wadze..

Ja nie mam wrażenia że jest mniej ale ważne jest żeby przystawić dziecko do obu piersi żeby zjadło wszystko i dopiero podać butelkę a nie zastąpić butelką jakieś karmienie bo wtedy napewno pokarmu będzie mniej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja w dzien zawsze godzinka spania w wózku na spacerze i kilka drzemek po pol godziny a czasem przysnie na dwie trzy godzibki

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj w dzien spi caly czas. Wstaje tylko na mleczko co 3 godziny i dalej idzie spac. W nocy wstaje co 4-5 godzin. Spioch z niego. Nawet nie mam go kiedy na brzuszku polozyc, bo albo spi, albo jest wsciekly jak sie obudzi i czeka tylko na butle, albo jest nakarmiony i na brzuchu wtedy nie poloze bo mi zwymiotuje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Neurolog stwierdzil asymetrie i faktycznie mala lubi leżeć na prawym boku. I na ten bok tez sama umie z lewej strony przekrecic glowe. Dodatkowo chcielismy zeby zobaczyl stopki ktore nadal trochę sa do środka. A poki co nam sie udalo ze zostalismy zapisani fo programu wspomagania wczesnego rozwoju i mielismy wizyte z psychoterapeuta, zajecia z fizjo i wizyta u logopedy za darmo [emoji4] wiem tez jak cwiczyc z mała

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak cwiczycie?

reklama
A jak karmicie piersią i potem dajecie mm jeszcze to nie macie mniej pokarmu swojego? Bo ja się boję, że przez to moje dokarmianie stracę te ilości które mam :( a muszę dokarmiać bo maluchy nie przybierają na wadze..

Karm piersia i sciagaj laktatorem to rozkrecisz laktacje i nie bedziesz musiala dokarmiac. Zreszta po rady to do Toli, ona jest najlepsza w tym[emoji6]

Do góry