pisanka89
Fanka BB :)
Ja jutro idęA to moja dzisiejsza zdobycz, nówka sztuka za 1,50 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro idęA to moja dzisiejsza zdobycz, nówka sztuka za 1,50 zł
Ja dopiero w kolejny poniedziałek jak nowy towar będzie, ogólnie zaczyna mnie meczyć już chodzenie po ciuchach, fajnie jak coś wahacze za grosze ale jak nic nie kupię to się wkurzam na maxa już nie mogę się doczekać jak wparuje do smyka po wyprawkęJa jutro idę
Byłam w sobotę w smyku... już rzucają nową kolekcję , jest jakby większy wybór już zwłaszcza jeśli chodzi o wielopaki , ale też już i ceny inneJa dopiero w kolejny poniedziałek jak nowy towar będzie, ogólnie zaczyna mnie meczyć już chodzenie po ciuchach, fajnie jak coś wahacze za grosze ale jak nic nie kupię to się wkurzam na maxa już nie mogę się doczekać jak wparuje do smyka po wyprawkę
No tak, pewnie majątek u nich zostawimy, może umówmy się wszystkie na zakupy to rabat konkretny dostaniemyByłam w sobotę w smyku... już rzucają nową kolekcję , jest jakby większy wybór już zwłaszcza jeśli chodzi o wielopaki , ale też już i ceny inne
Ja miewam bole plecow...ale 1 nawet sie zdazylo ze naprawde napier.... ale M jakos rozmasowal i wiecej az taki bol sie nie pojawil, ale od czasu do czasu pobolewa. Nie martw sie mysle ze to normalne niestety...U mniię jutro w jednych dostawa a w środę drugie. Narazie martwię się o ten krzyż no ale ...może któraś ze starszą ciąża tez tak miala jak ja ?
Dziewczyny macie zwierzęta? Jak wasze futrzaki reagują na ciążę? Ja mam trzy koty i dwójka zachowuje się normalnie ale jeden nie odstępuje mojego brzucha na krok jak tylko ma okazję przytula się do brzucha i mruczy, myślicie że czuje dzidziusia :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom