reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A my chyba rezygnujemy w tym roku z wakacji i polskiego morza.
Sprawdzam pogode i ma byc zimno i do tego deszcze.
Znow wrocimy niezadowoleni i jeszcze pojdzie kupa kasy.
Odbijemy sobie za rok, polecimy na jesieni z maluszkiem na Teneryfe.
Bedzie cieplo i tanio[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My chcemy do hotelu ze spa jechać także nie zależy mi na upale, będę korzystać z hotelowego basenu a na plażę mogę iść na spacer, zreszta i tak opalać się nie mogę :p a z tego co opowiadają znajomi pogoda jest lepsza niż u nas, może upałów 40 stopniowych nie ma ale słonko ich nie omija :)
Zresztą mi chodzi o to żeby zmienić otoczenie, odpocząć choćby na tarasie z kubkiem gorącej herbaty :p:D

Moze do solarium chodzili[emoji12]
Albo telewizja klamie z pogoda[emoji12]

TV kłamie, tego się trzymamy :p Ja jadę i będzie super pogoda :D Zresztą powiem wam że mi się jeszcze nie zdarzyło żeby np padało w czasie naszych wakacji, kocham morze i ono nas chyba też bo nigdy nie zawodzi :p

My chcemy do hotelu ze spa jechać także nie zależy mi na upale, będę korzystać z hotelowego basenu a na plażę mogę iść na spacer, zreszta i tak opalać się nie mogę[emoji14]a z tego co opowiadają znajomi pogoda jest lepsza niż u nas, może upałów 40 stopniowych nie ma ale słonko ich nie omija :)
Zresztą mi chodzi o to żeby zmienić otoczenie, odpocząć choćby na tarasie z kubkiem gorącej herbaty :p:D
Jak lubisz wakacje spedzac na terenie hotelu, to faktycznie warto jechac[emoji6]
My nalezymy do osob ktore tylko spia i jedza posilki w hotelu. A tak caly dzien gdzies lazimy i zwiedzamy.
Z basenu nigdy nie korzystamy i nie plazujemy tak jak wszyscy, wlasciwie malo co.
Chociaz w tym roku nie mam sily na aktywne spedzanie wakacji, bo szybko sie mecze nawet na spacerze. Teraz to bym polezala gdzies na plazy, tylko ta pogoda.

Jak lubisz wakacje spedzac na terenie hotelu, to faktycznie warto jechac[emoji6]
My nalezymy do osob ktore tylko spia i jedza posilki w hotelu. A tak caly dzien gdzies lazimy i zwiedzamy.
Z basenu nigdy nie korzystamy i nie plazujemy tak jak wszyscy, wlasciwie malo co.
Chociaz w tym roku nie mam sily na aktywne spedzanie wakacji, bo szybko sie mecze nawet na spacerze. Teraz to bym polezala gdzies na plazy, tylko ta pogoda.

My co roku też dużo chodzimy po mieście i wszędzie nas pełno a w hotelu tylko śpimy ale w tym ze względu na mój stan marzy mi się leżak i nic więcej :) nie ma co gdybać będzie pogoda będzie super nie będzie to odbijemy sobie w przyszłym roku w ciepłych krajach już w czwórkę :D

reklama
A to moja dzisiejsza zdobycz, nówka sztuka za 1,50 zł :D

Załączniki

• 20160801_163556.jpg
    20160801_163556.jpg
    317,8 KB · Wyświetleń: 58
Do góry