reklama
G
Gość
Gość
Moze do solarium chodzili[emoji12]Powiem Wam , ze wiekszosc moich znajomych ktorzy wyjechali widze po zdjeciach na fb i opaleniznach ze tak zle z ta pogoda nie jest...
Albo telewizja klamie z pogoda[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My chcemy do hotelu ze spa jechać także nie zależy mi na upale, będę korzystać z hotelowego basenu a na plażę mogę iść na spacer, zreszta i tak opalać się nie mogę a z tego co opowiadają znajomi pogoda jest lepsza niż u nas, może upałów 40 stopniowych nie ma ale słonko ich nie omijaA my chyba rezygnujemy w tym roku z wakacji i polskiego morza.
Sprawdzam pogode i ma byc zimno i do tego deszcze.
Znow wrocimy niezadowoleni i jeszcze pojdzie kupa kasy.
Odbijemy sobie za rok, polecimy na jesieni z maluszkiem na Teneryfe.
Bedzie cieplo i tanio[emoji6]
Zresztą mi chodzi o to żeby zmienić otoczenie, odpocząć choćby na tarasie z kubkiem gorącej herbaty
MartiniM
Fanka BB :)
Moze i klamie wystarczy nie raz zajrzec kamerka do jakiejs miejscowosci i widac zupelnie co innegoMoze do solarium chodzili[emoji12]
TV kłamie, tego się trzymamy Ja jadę i będzie super pogoda Zresztą powiem wam że mi się jeszcze nie zdarzyło żeby np padało w czasie naszych wakacji, kocham morze i ono nas chyba też bo nigdy nie zawodziMoze do solarium chodzili[emoji12]
G
Gość
Gość
Jak lubisz wakacje spedzac na terenie hotelu, to faktycznie warto jechac[emoji6]My chcemy do hotelu ze spa jechać także nie zależy mi na upale, będę korzystać z hotelowego basenu a na plażę mogę iść na spacer, zreszta i tak opalać się nie mogę[emoji14]a z tego co opowiadają znajomi pogoda jest lepsza niż u nas, może upałów 40 stopniowych nie ma ale słonko ich nie omija
Zresztą mi chodzi o to żeby zmienić otoczenie, odpocząć choćby na tarasie z kubkiem gorącej herbaty
My nalezymy do osob ktore tylko spia i jedza posilki w hotelu. A tak caly dzien gdzies lazimy i zwiedzamy.
Z basenu nigdy nie korzystamy i nie plazujemy tak jak wszyscy, wlasciwie malo co.
Chociaz w tym roku nie mam sily na aktywne spedzanie wakacji, bo szybko sie mecze nawet na spacerze. Teraz to bym polezala gdzies na plazy, tylko ta pogoda.
G
Gość
Gość
A...kiedys bylam na Sylwestra w Zakopanem i tvn podawal pogode na zywo i zdjecia byly, ze w Zakopanem lezy pol metra sniegu. A wtedy nie bylo nic a nic sniegu. Od tej pory tak do konca telewizji juz nie wierze[emoji16]Moze i klamie wystarczy nie raz zajrzec kamerka do jakiejs miejscowosci i widac zupelnie co innego
My co roku też dużo chodzimy po mieście i wszędzie nas pełno a w hotelu tylko śpimy ale w tym ze względu na mój stan marzy mi się leżak i nic więcej nie ma co gdybać będzie pogoda będzie super nie będzie to odbijemy sobie w przyszłym roku w ciepłych krajach już w czwórkęJak lubisz wakacje spedzac na terenie hotelu, to faktycznie warto jechac[emoji6]
My nalezymy do osob ktore tylko spia i jedza posilki w hotelu. A tak caly dzien gdzies lazimy i zwiedzamy.
Z basenu nigdy nie korzystamy i nie plazujemy tak jak wszyscy, wlasciwie malo co.
Chociaz w tym roku nie mam sily na aktywne spedzanie wakacji, bo szybko sie mecze nawet na spacerze. Teraz to bym polezala gdzies na plazy, tylko ta pogoda.
No widzisz więc pewnie pomorze całe w słońcuA...kiedys bylam na Sylwestra w Zakopanem i tvn podawal pogode na zywo i zdjecia byly, ze w Zakopanem lezy pol metra sniegu. A wtedy nie bylo nic a nic sniegu. Od tej pory tak do konca telewizji juz nie wierze[emoji16]
reklama