reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka mnie też boli kręgosłup, bardzo dokucza mi kość ogonowa, czasem tak boli że każdy ruch sprawia ból i trudno mi leżeć i chodzić, ale to sporadycznie, kręgosłup boli jak dłużej postoje np podczas gotowania obiadu czy jak się nachodze, ale wydaje mi się to normalne, mój dr wie o tym, trudno mi coś Ci doradzić bo nie wiem jaki ból u ciebie występuje, jeśli to coś innego, nowego i bardzo cie niepokoi jedź na IP, muszą zobaczyć czy wszystko jest ok a ty będziesz spokojniejsza

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest ból przeszywajacy tylko z jednej strony macice mam raczej miękka. A ból promieniuje od prawej pachwiny do krzyża jak siedzę skulona to jest w miarę. ..posiedzialam trochę w wannie w letniej wodzie. To jest ból z prawej strony połączony z jednolitym kluciem. Moje ip jest takie do dupy ze szkoda gadać. Łaskę robią ze cie przyjmą i jeszcze powiedzą ze tak ma być. Detektorem sprawdzam bobasy i jest niby ok

reklama
Ja mam psa i kota, za tydzień drugiego psa ale nie zauważyłam zeby jakoś reagowały, choć kot sie strasznie w okol mnie kręcił jak wróciłam do domu po transferze, ale pózniej juz nie, dla niego kolejne dziecko oznacza kolejny koszmar[emoji14]darcie sie w nocy i targanie za futerko
Hehe, no tak, moje futrzaki nie znają tego, córka już na innym etapie jest :p ciekawa jestem jak zareaguja na bobasa
Jakiego psiaka kupujecie? :-)

To jest ból przeszywajacy tylko z jednej strony macice mam raczej miękka. A ból promieniuje od prawej pachwiny do krzyża jak siedzę skulona to jest w miarę. ..posiedzialam trochę w wannie w letniej wodzie. To jest ból z prawej strony połączony z jednolitym kluciem. Moje ip jest takie do dupy ze szkoda gadać. Łaskę robią ze cie przyjmą i jeszcze powiedzą ze tak ma być. Detektorem sprawdzam bobasy i jest niby ok
Jak od pachwiny to ewidentnie efekt rozciągania się macicy,fajnie że masz detektor i wiesz że u bąbli wszystko ok :-)

Pisanka, a moze rwa kulszowa Cie zlapala...tylko ze wtedy boli jedna noga i posladek[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe, no tak, moje futrzaki nie znają tego, córka już na innym etapie jest :p ciekawa jestem jak zareaguja na bobasa
Jakiego psiaka kupujecie? :-)

Moja mama miala kota i jak siostra przychodzila z malym dzieckiem do niej, to kot strasznie syczal, byl wsciekly jakby chcial dziecku krzywde zrobic.
No ale chyba nie kazdy kot tak ma[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry