reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
TeQuila dobrze ze napisalas o tym spaniu :D nie bede jutro pytac , zwlaszcza ze pewnie bym zapomniala. A faktycznie wole bardziej prawy bok.

No ja też wolę prawy a dzisiaj ze względu na krzyż spałam całą noc na lewym. Przed chwila przeżyłam zawał leżę sobie leżę a nad głową na skosie wielki pająk taki gruby z długimi nogami ja się brzydze zabić wiec biegała pp domu panikowalam i myślałam co zrobić jak zaczął się spuszczać na podlogę krzyczalam na niego : nie nie nie !!!! Dotknal podłogę i chyba się posłuchał bp zwinąl się spowrotem jak zaczął chodzić to pobiegłam po teścia uff panicznie boje się pajakow juz chyba okna nie otworze

Chyba każdy woli na prawym :) Tak mi wygodniej i na prawym szybciej zasypiam :)
A ja zawsze spałam od ściany na lewym boku twarzą zwrócona do ściany, a teraz zamieniłam się z M miejscami bo go wkurzało że chodzę po nim sto razy jak sikac idę i za cholere nie umiem na lewym boku, muszę na prawym,gdzie tu logika? :p

Tequila, czemu nie dostalas pozwolenia na lot? Czyli jednak nie mozna latac?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na takim etapie ciąży lot nie jest żadnym przeciwskazaniem,o ile nic się nie dzieje, ja mam te bóle brzucha codziennie i w moim przypadku chodziło tylko o ewentualną opiekę medyczną gdyby była potrzebna, nie wyobrażam sobie leżenia w chorwackim szpitalu ;) razem z lekarzem doszliśmy do wniosku że polskie warunki będą zdecydowanie lepsze a i mój komfort psychiczny ma tu spore znaczenie, po porostu w kraju będę się czuła bezpieczniej :D

Ostatnia edycja:
Na takim etapie ciąży lot nie jest żadnym przeciwskazaniem,o ile nic się nie dzieje, ja mam te bóle brzucha codziennie i w moim przypadku chodziło tylko o ewentualną opiekę medyczną gdyby była potrzebna, nie wyobrażam sobie leżenia w chorwackim szpitalu ;) razem z lekarzem doszliśmy do wniosku że polskie warunki będą zdecydowanie lepsze a i mój komfort psychiczny ma tu spore znaczenie, po porostu w kraju będę się czuła bezpieczniej :D
My dlatego też wybraliśmy pl morze jednak bezpieczniej w razie co leżeć w pl niż gdzieś daleko

My dlatego też wybraliśmy pl morze jednak bezpieczniej w razie co leżeć w pl niż gdzieś daleko
A my chyba rezygnujemy w tym roku z wakacji i polskiego morza.
Sprawdzam pogode i ma byc zimno i do tego deszcze.
Znow wrocimy niezadowoleni i jeszcze pojdzie kupa kasy.
Odbijemy sobie za rok, polecimy na jesieni z maluszkiem na Teneryfe.
Bedzie cieplo i tanio[emoji6]

reklama
A my chyba rezygnujemy w tym roku z wakacji i polskiego morza.
Sprawdzam pogode i ma byc zimno i do tego deszcze.
Znow wrocimy niezadowoleni i jeszcze pojdzie kupa kasy.
Odbijemy sobie za rok, polecimy na jesieni z maluszkiem na Teneryfe.
Bedzie cieplo i tanio[emoji6]

No teraz to chyba nie za bardzo ta pogoda. Ja miałam super bo nie za gorąco ale niebo bez chmurek :)

Do góry