reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik od psychiatry mam zwykłe skierowanie tzn pisze prosze o wykonanie cesarki ze wzgledów psychologicznych czy jakos tak ale wogóle nie bede tego pokazywac

reklama
Joasia skoro masz dwa skierowania to nie musisz pokazywac akurat tego ale tak sobie pomyslalam, ze to bylaby dla mnie szansa. Czytalam wczoraj o tokofobii i wieksza czesc pokrywa sie z moimi obawami. Bylabym spokojniejsza majac takie skierowanie. Nie balabym sie wowcza, ze moj doktorek np nie odbierze telefonu w kryzysowej, naglej sytuacji. U nas jest szpital psychiatryczny wiec musze sie dowiedziec jak szybko umowic sie na wizyte.

Kasik ja mam na wskazaniu do cc tokofobie . Mi sam doktor wpisal nie bylam u psychiatry ... Ja juz nie wiem jak to jest z tymi wskazaniami ...

To znaczy ja nie mialam zaswiadczenia . Na wypisie ze szpitala mam napisane ze porod przez cc z powodu tokofobi. I tyle. Czyli on musial podac jakie jest wskazanie. Bo jak mnie sie pytali jaki jest powod cc to ja mowilam ze na zyczenie a one na to ze ivf nie jest wskazaniem do cc. Wiec moj doktorek musial im powiedziec jaka przyczyna planowanej cesarki

Idz do okulisty zaplac i niech Ci wypisze ze mialas uraz oka niedawno i juz nie bedziesz mogla rodzic sn. Ja mialam w pogotowiu taka okulistke ktora by mi wypisala wskazanie jakby co. Mowila ze wystarczy ze napisze sie ze otwieralo sie polke i przez przypadek przywalilo w oko i juz nie moga ryzykowac sn

Ja tez nie mialam . Poprostu poszlam i powiedzialam o co mi chodzi i czego od niej oczekuje. Jak by sie nie zgodzila to szukalabym kolejnej. Nawet sam moj lekarz wysylal mnie do swojej znajomej okulistki zeby wymyslila mi wskazanie ale ja nie poszlam dlatego sam cos wymyslil.

reklama
Do góry