reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Później będzie tak...
uploadfromtaptalk1427485904180.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427485904180.jpg
    uploadfromtaptalk1427485904180.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Kasik, Joasia, to 2 kwietnia bedzie nasz !!! Ja ide 1 kwietnia ale oni indukują zazwyczaj z rana wiec mi sie trafi 2 kwietnia.I Bedą 3 zajączki wielkanocne :-D

Kasik no nieźle Juniorek urósł! :-) a Tyobie ogolnie ile na wadze przybylo? U mnie w sumie było 12.5 kg a Alusia taka mała

2 kwietnia powitamy trójkę dzieci :-) tego pewnie jeszcze na forum nie było :-)

reklama
Moj doktorek mnie dzisiaj zaskoczyl. Jak negocjowalismy termin cc ja upieralam sie, ze cc wykonuje sie na 2 tygodnie przed tp a on na to, ze tak ale tylko w ciazach podwyzszonego ryzyka. Twierdzi, ze moja ciaza jest prawidlowa, fizjologiczna i nie ma takiej potrzeby, wowczas cc robi sie w 40-42 tc. Swoja droga ciekawe kto by dotrwal do tego terminu ;) Chodzi mi o to, ze powszechnie uwaza sie, ze ciaza po ivf jest juz ciaza podwyzszonego ryzyka. A moje krwawienie w 5 tc, plamienia do 16 tc, branie sterydu do 23 tc, duza waga dziecka to nie sa przeslanki, zeby stwierdzic, ze jest to ciaza podwyzszonego ryzyka?

Do góry