reklama
kasik36
Fanka BB :)
Joasia chyba nie obnizyl mi sie brzuch bo nadal nie biegam do toalety zbyt czesto.
Kotuska i Joasia w takim razie umawiamy sie na 2 kwietnia
Kotuska i Joasia w takim razie umawiamy sie na 2 kwietnia
U
Usunięty2
Gość
Kasik Kotuska ale fajnie zawsze to razniej rodzic w trzy drugi kwiecień to dobra data
smerfeta
Kasik no nieźle Juniorek urósł! :-) a Tyobie ogolnie ile na wadze przybylo? U mnie w sumie było 12.5 kg a Alusia taka mała
2 kwietnia powitamy trójkę dzieci :-) tego pewnie jeszcze na forum nie było :-)
2 kwietnia powitamy trójkę dzieci :-) tego pewnie jeszcze na forum nie było :-)
kasik36
Smerfeta teoretycznie przytylam 13,5 kg ale mysle, ze wiecej bo jak przestalam brac steryd to woda ze mnie zeszla wiec te dodatkowe kg z przed ciazy powinnam dodac.
U
Usunięty2
Gość
ja mam na plusie 7 kg ale to pewnie zasługa tej cukrzycy ze sie nie objadałam
Olusia jak tam??
Olusia jak tam??
kasik36
Joasia to Ty po porodzie bedziesz mniej wazyc niz przed
Olusia pewnie spi po dzisiejszych atrakcjach.
Olusia pewnie spi po dzisiejszych atrakcjach.
reklama
kasik36
Moj doktorek mnie dzisiaj zaskoczyl. Jak negocjowalismy termin cc ja upieralam sie, ze cc wykonuje sie na 2 tygodnie przed tp a on na to, ze tak ale tylko w ciazach podwyzszonego ryzyka. Twierdzi, ze moja ciaza jest prawidlowa, fizjologiczna i nie ma takiej potrzeby, wowczas cc robi sie w 40-42 tc. Swoja droga ciekawe kto by dotrwal do tego terminu Chodzi mi o to, ze powszechnie uwaza sie, ze ciaza po ivf jest juz ciaza podwyzszonego ryzyka. A moje krwawienie w 5 tc, plamienia do 16 tc, branie sterydu do 23 tc, duza waga dziecka to nie sa przeslanki, zeby stwierdzic, ze jest to ciaza podwyzszonego ryzyka?