reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja poduchę kupiłam pozno, bo w styczniu dopiero i jest siuuuuuper! Az zalowalam, ze wcześniej nie kupiłam. Mam cebuszke. Ma super wypełnienie.

reklama
Ja wczoraj narobilam sie jak wol a potem umieralam brzuch bolal itp.. wiec lezalam juz pozniej i wzielam leki..w koncu trzeba porobic i przygotowac sie..;-)

Dzis mam znow prasowania i zakupy jeszcze. Lozeczeko przyszlo i dzis bedziemy skrecac..
Do rego tesciowa ma urodziny i idziemy na mala imprezke ;-)

Agawa super ta cebuszka.. ;-) daj linka skad ja zamawialas! ;-)

Ja mam poduszkę rogala już od dwóch miesięcy, bardzo poprawiła mi komfort snu. Dodatkowo odciąża kręgosłup. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Później zamierzam wykorzystać ją do karmienia.

Taka do karmienia mam od kolezanki ale ona jest mala i wygieta wiec spac sie z nia nie da. Agaawa a Twoja jest prosta i mozesz ja dowolnie zginac? Troche pozno sie zdecydowalam ale noce sa coraz trudniejsze wiec nawet jak miesiac mi posluzy to bedzie dobrze.

Ja też mam taką cebuszkę jak Agawaa. Ona sie i zgina i można wyprostować, sen z nią to bajka. Z wyprostowaną spię mam ją miedzy nogami, az po głowe ;-), a do karmienia przyda sie wygieta.

Agawaa jak tam u Ciebie jakieś objawy zblizającego porodu masz? Bo u mnie nic a nic :dry:, zaczyna to być frustrujące, prawie codziennie są przytulanki z męzem i to też nie pomaga, ehhh.

Ja ją kupiłam tanio od dziewczyny we Wrocławiu. Ale one są wszędzie - w sklepach mozna kupić takie same, tylko mają jeszcze kieszonki na końcach, potem bedzie mozna przy karmieniu schować tam pieluszek, czy nakładki na piersi. Ważne jest, żeby było wypełnienie z kulek ( chyba silikonowych), a nie materiałowe, czy tez z waty. Kulki mozna ułożyć jak sie chce - do spania na boku, pod głowę, miedzy nogi, na prosto, pod kręgosłup, a potem sie owinąć do karmienia, czy ułożyć gniazdko dla dodziusia.

Kasik, ty kupiłaś krzesło do karmienia z plozami do bujania, napisz pls jak sie w takim siedzi. Bo my zdecydowaliśmy sie na zakup jakiegos krzesła, bo nie ma gdzie karmić, znalazłam takie coś w małych rozmiarach tez bujane i nie wiem, czy to bujanie nie przeszkadza.

Montana, u mnie zero objawow. Coraz mi ciężej juz, aledobrze sie czuje. Zaczyna mnie co jakiś czas brzuch jak na @ pobolewac i tyle:) ja od początku wiedziałam, ze urodzę w marcu, wiec jeszcze cały tydzien odpoczywam bez stresu. A za Ciebie &&&&&&&& oby szybko sie rozkrecilo i szybko poszło.

Ja kupilam na tej aukcji.Dostane ja w poniedziałek to wam napisze czy się prostuje w środku ma te kulki.

allegro.pl/fasolka-rogal-do-karmienia-rozbieralna-pl-l-i5108130206.html

Agaawa jeszcze nie siedzialam zbyt dlugo w tym fotelu ;) Kupilam poduszke na caly fotel, zeby bylo wygodnie. Jest szeroki, miesci sie poduszka do karmienia. Plozy sa male, wystarczy jak postawie stopy na podlodze i nie bujam, wowczas jest stabilny.

Milena ta co Ty zamowilas nie prostuje sie, to typowa do karmienia, mam podobna.

Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiliśmy dzisiaj materac do łóżeczka , w koncu z zimnej pianki. Mam nadzieje ze bedzie służył na długo bo kosztował wiecej niz samo lozeczko :/

Poduszkę do karmienia mam zamiar sobie uszyć, myślałam właśnie o wypchaniu wkładem do poduszek ... Muszę chyba isc i podotykac najpierw w sklepie bo nie wiem czy taka poduszka ma byc miękka czy moze twardsza ?

Do góry