reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Smerfeta dobrze że wizyta Cie uspokoiła, a najważniejsze że malutka jeszcze sie nie pcha na świat, wiec na spokojnie mozesz sie szykować ;-). Co do depilacji trudno o to by sie nie zaciąć hehe, najgorzej jak sie wycieralam w ręcznik a tu krew, pierwsze co panika, a za chwile mnie olśniło od czego :-D

Ostatnio byla reklama na Fb z Bebiko zeby rozdają albumy dla dzieci, wystarczylo wyslac tylko dane. A dziś przyszedł mi album MÓJ ALBUM, coś o czym Kasik pisalas. Jest miejsce na zdj z USG, na odbicie dłoni i stópek, kiedy sie maleństwo urodzilo, jak poznali sie rodzice i wiele innych takich. Bedzie świetna pamiątka w przyszlości dla Zosi :-). Widze na ich stronie że jeszcze trwa ta promocja jak rozdają te albumy, jak by któraś chciala to podaję strone https://www.bebiklub.pl/

reklama
DZIEWCZYNY JAKBY KTORAS BYLA ZAINTERESOWANA
sprzedam kołyske milly mally używana 3 miesiące + 2 lata gwarancja
Opis.
- Bieguny kołyski posiadają kółeczka, które można łatwo zablokować.
Po podniesieniu kółeczek otrzymamy tradycyjną kołyskę na płozach.
- czterostopniowa regulacja wysokości
- opuszczana boczna ściankę w celu łatwego przewinięcia dziecka
- zdejmowana regulowana budka
- karuzela z mięciutkimi maskotkami i mrugającymi światełkami (wibracje ,melodie, lampka nocna)
- poszycie zdejmowane do prania,
- pikowana wyściółka wewnętrzna,
- winylowy materacyk,
- dodatkowa kieszeń na pieluszki,
- pojemnik na akcesoria,
- pas łączący z łóżkiem kontrolujący ruchy dziecka
wersja 4w1 z pilotem.
Dane techniczne:
długość: 87 cm
szerokość:47 cm
głębokość: 27 cm
wysokość: 135 cm(regulowana)
DSC_0455.jpg

ORAZ

mam na sprzedanie zestaw ubranek roz.56 - 68
kaftanik x 14
bluzka x 3
pazurki x 6 par
czapki x 8 w tym 3 x zimowe
szalik x 1 pajacyk ocieplany x 1
śpiochy x 4
body długi x 8
pajac x 5
ogrodniczki x 2
body krótki x 12
skarpetki x 12 par
spodenki x 11
wszystkie rzeczy sa zakupione w 5.10.15 , smyk, F&F lub pepco
polecam niektore sa ubrane JEDEN raz rzeczy sa zadbane...
CENA 150 ZL DO NEGOCJACJI

JAK COS FOTY MOGE WYSSLAC

Załączniki

• DSC_0455.jpg
    DSC_0455.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0467.jpg
    DSC_0467.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0472.jpg
    DSC_0472.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Lilka twoi teściowie rulez ;P haha mysle ze wiecej takich kwiatków jest ;) zeby było śmieszniej ja do moich w ogóle sie nie odzywam hahah baaa nawet nie mowię do nich mamo , tato ;p

Olusia 3 tyg temu Alicja ważyła 1944 g a dziś prawie 2300 g

Montana
dzięki, też się zapisałam ;-) tak w sumie to wolałabym dostać poradnik jakie mleczko na jakie dolegliwości brzuszkowo-jelitowe dzieciątka ;-)

Kasik spoko, na kołderkę tak czy inaczej mam plan ;-)

Milena
mamusie po inv polecały jeszcze na kolkę infakol, probiotyk bio gaja, butelkę dr. browna ;-)

Butelkę dr browna mam a nazwę zapisuje :p
Genna to tak jak moj emek tez nie mówi do teściów mamo tato.za to ja czasem myślę ze teściowa ma więcej serca dla mnie niż moja własna matka ale to juz temat rzeka

Genna ja Cie rozumiem ale mi najbardziej sxkoda w tym wszystkim Hani bo dziecko nie jest niczemu winne i chcialabym zeby miala ten kontakt z dziadkami ale sie nie da...

Ja uzywalam butelek browna ale Hania bardzo po nich ulewala. Ja sobie chwale nuka z systemem odpowietrzajacym.

Mi sie te Browna wydają ciężkie do czyszczenia, przez ta rurkę w środku . Teraz chyba juz większość butelek antykolkowych jest, moze byc i tak ze to co wybierzemy nie spodoba sie dziecku .
My mamy Avent natural na start a potem sie okaże czy trzeba szukać innych.

Dzisiaj składamy furę :-) a wieczorem relaks na mieście i moze mini zakupy :D

reklama
Lilka dokładnie nasze dzieci najbardziej na tym ucierpią, my w tym wszystkim jesteśmy nieważne !!!! Ale tekst z Kim to dziecko to juz przegięcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj M miał genialny pomysł zeby jego tatę zabrać na wakacje by pilnował małego jak byśmy chcieli gdzieś isc sami ale dzieki , dziadek śmierdzący czosnkiem(on je czosnek ząbkami) i na dodatek nie mógłby wypić piwka :p , najlepiej jak przyszli teście do szpitala a wieczor wcześniej opijali wnuka z moimi rodzicami ...... Po wyjściu teściów , w mojej sali unosiła sie woń czosnku i alkoholu , no patologia poprostu :/ musiałam wietrzy przed obchodem hahaha

Lisska ja mam Browna i nie jest az tak źle z tym myciem mimo tylu szczegółów :)
Miałam awenta w szpitalu ale za szybko leciało jak dla młodego i ulewal.

Ostatnia edycja:
Do góry