reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam taką lekko wygiętą poduchę, kupiłam w lumpeksie jeszcze przed ciążą, wyprałam ze 3 razy i śpi się na niej rewelacyjnie! choć wolałabym taką większą, bo teraz podkładam między nogi i już pod głowę nie sięga :p

reklama
Dziewczyny macie jakieś sposoby, aby przetrwać badanie glukozy? Bo u mnie zakończyło się lekką katastrofą :-( Pobrali krew na czczo i po godzinie. Niestety po dwóch już nie, bo wszystko zwróciłam :-(

Luize ja kupilam sobie smakowa glukoze i byla w miare dobra. Wiem, ze niektore dziewczyny wciskaly cytryne ale nie we wszystkich labo pozwalaja.

Zamowilam cebuszke bo dzisiaj znowu kiepsko spalam, jutro ma przyjsc, zobaczymy czy cos pomoze.

Medalikara ciesze sie, ze bioderka malej sa ok :) Dziewczyny polecaly tantum rosa po porodzie.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny :)
Ale produkujecie postów ;)
Co do poduszki to polecam choć ja na koniec nie spałam z nią bo było mi jednak wygodniej bez.

Medalikara, super ze z bioderkami jednak dobrze.

My wróciliśmy z pierwszej wizyty u lekarza. Mała mnie strasznie nastraszyla bo tak jakby się dusila rano... Zośka ma sapy i po za odpowiednią temperatura, wilgotnościa i inhalacjami z soli fizjologicznej nic nie zrobimy. Najważniejsze że wszystko jest dobrze, osluchowo dobrze w gardełku czysto.

Co do leczenia krocza to ja miałam siniaka i opuchlizne na które stosowałam rywanol bo szwów nie można było zdjąć bo bolało jak k... mać ;) I wkońcu same się rozpuścily i położna tylko supelki usunęła. Dyskomfort przy siadaniu jeszcze jest ;) nie boli ale jakoś tak niepewnie.

Życzę wszystkim miłego popołudnia i wieczoru ;)

medalikara, super, że jednak bioderka są zdrowe. Ulga nieziemska pewnie ;-)

gdyby któraś potrzebowała, to w biedronce od 26.02 mają być proszki i płyny do prania lovela za 15zł. I też płyn do płukania, jeśli któraś używa.

Cześć Dziewczynki!

Ja po ktg. Puls piekny, ruchy Piotrusia dzikie, ale ja nie mam żadnych skórczy:)) takze byle do dnia kobiet:))

i wczoraj rozlozylismy lozeczko. Posciel wyglada super, ale musze ja złożyć bo ochraniacz jest ciut za wysoki, bo materacyk leży na najwyższym poziomie. A kołderka zbyt gruba, kupiłam ja na przyszłość. No ale i tak raduje sie moje serce.

Sciskam Was wszystkie.

Montana daj znac, co tam u Ciebie?

reklama
Agawaa dziekuje ze pytasz :-) . U mnie nic sie nie dzieje jeszcze. Mama mnie pociesza, ze u niej porod przyszedl nagle, wiec nie doszukuje sie juz objawow ktore moglyby swiadczyc ze na dniach sie to stanie. Malutka w brzuszku fika i to mnie cieszy.

Piotrus tez cierpliwie czeka do terminu. Ja zadzwonie na weekend do mojej poloznej zapytac, czy rzeczywiscie mam czekac do 10.03 tak jak lekarka kazala czy moze szybciej przyjechac na KTG. A ile wazy juz Piotrus?

Do góry