DIewczynki jak w szpitalu zmieniałam 2razy dziennie koszule, a to wlasnie krew, a to mleko i tak w kółko , w domu to samo
mam chyba łącznie 4 do karmienia a nawet 2 zwykłych juz używałam bo nie nadążam z praniem , młodego rzeczy to co chwila piore bo mam ich tak mało w tych mini rozmiarach .
Anulla ciesze sie ze juz w domq jesteście i wszystko dobrze
w domq jednak najlepiej bedziesz sie czuła
Dziewczyny wiemy ze teściowa to temat rzeka a moja to juz mne do szewskiej pasji doprowadza :/ wprosili sie na śledzika i opijanie Franka , M musiał pojechać po nich bo oczywiście trzeba wypić , na szczęście wracali taksówką , nie przyszło im do głowy żebym ja ich dowozila !! Miałam imieniny wiec na imieniny dostałam faworki (bardzone lubie) niestety te były spalone ale nieważne nie o mnie tu chodzi , Franio dostał śliniaczki i skarpetki od sąsiadów teściowej a od dziadków?!?!?! NIC , kurczę nie chodzi o cos dużego, głupie skarpetki nawet albo misio a oni tylko najeść i napić sie przyjechali !!!!!!! Tak mi złe na sercu było ze musiałam powiedzieć to M ze bardzo mi przykro
ich pierwszy wnuk
Franio dostał nawet paczkę z Kanady od kontrahentów mojego M , piekny kocyk w sowy i przytulanka i 2poekne komplety ciuszków i karteczką , az miko sie zrobili ........generalnie tego wieczora tak mnie wkurzala teściowa ze wyzalilam sie przyjaciółce i ona stwierdziła ze musze zacząć pisać blog pt 101 sposobów by wysłać teściową na księżyc
Hahahahha uśmiałam sie ale taka prawda...... Mysle ze każda mogłaby dopisać jakis punkt do tej listy hahaha
1 - wyślij teściową na księżyc jezeli świąteczny obiad podaje w domowym wyciagnietym dresie
Mało sie odzywam ale ciagle cos ,ktos , a to awaria w łazience , a to matka wypuściła sie do ZuSU , do sklepu, kupiła sobie normalny stanik do karmienia
a potem pranie (z przymusu po zalaniu łazienki) a to goście , spacerujemy codziennie, staram sie oszczędzać bo dupsko nadal boli jak chodzę , niestety , nadal tez nie mogę usiąść i to jest w tym wszystkim najgorsze :/
Smerfetko pytalas o psa, hmmmm właściwie zero zainteresowania , raczej tylko poluje na chusteczki do pupy
nasza psina bardzo sCzekliwa i tu sie bałam ze młody bedzie sie wzdrygał a młody nic śpi . zobaczymy jak bedzie dalej .
Juz sie ciesYlam ze młody pierwszy etap spania dzisiaj w nocy przed karmieniem wydłużył sobie do 4 h , nie na długo , następne co 1,5-2h o miałczał co chwila i nie wiedziałam co mu jest, Pielucha nie , jesc tak średnio, bo sie najadł i dalej kotka robił , teraz najadł sie jak bąk i śpi i matka tez ma ochote a tu dalej trzeba prac po zalaniu
Buziaczki ciezaroweczki
PS moj synek bedzie dzisiaj w gazecie