reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ciężko mi was nadrobić, bo znowu mam okres wielkiego snu, więc przesypiam pół dnia. może dlatego, że w nocy mało śpię, bo co 1-2godz wc i jeszcze do tego ból kręgosłupa i zgaga. Jak nie jedno to drugie i tak już chyba do końca ciąży zostanie.
Aisa, łozysko mam chyba cały czas tak samo i już się nie podniesie. Nie jest już przodujące, ale jest nisko. Nie zakrywa ujścia, więc nic mi nie mówili, tylko powiedzieli, że się nie odkleja i jest w porządku. Więc tego się trzymam.
Liskka, nie załapałam się na Twój brzuszek, ale moze na fb zobaczę :)

co do prania, to ja też zaczynam powoli, bo nie chcę w razie czego męża z tym zostawiać, a tak już będzie z głowy. Tylko ciekawe kto to poprasuje - chyba muszę mamę poprosić :)

Genna, współczuję zachowania dziadków Frania. Mi by było trochę głupio jechać do wnuka z pustymi rękami. Wiadomo, że nie chodzi o drogie prezenty, ale chociaż jakiś drobiazg. Zawsze to inaczej.

reklama
Liska sliczny brzusio
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Kotuska loooo matko az tyle....:tak: dostalam twoja PW i wysle...

Montana dzieki za stronke z literkami...;-)

Genna to rzeczywiście Twoja teściowa jakas masakra... moja ma zlote serce ale sa chwile ze tak mnie drazni, i denerwuje.. a najbarfziej jak wydzwania w ciagu dnia po 100 razy, mozna dostac czegos... juz wiele razy mowilam mojemu by pogadalal z nia ale jak widac dalek jest tak samo.. ja rozumiem ze sie martwi ale jak cos to damy jej znac... ;-)

No ja dzis prasowalam ciuszki, duzo tego bylo i dzis znow wlaczylam pralke wiec bedzie co robic..robie teraz duzo rzeczy poki jestem troszke na chodzie...he he ale normalnie mam lenia, do tego koszmary mi sie snia po nocach...

Dziewczyny czy wy tez tak macie ze czytanie pare razy jedno zdanie i nie rozumiecie albo nie dociera do was to czy tamto.. ja mam jakos zacmienie umyslu.... ech...

Olusia zaćmienie umysłu na koniec ciazy to normalne :p haha ja ne mogłam Skupić sie na oglądaniu tv w szpitalu a co dopiero czytaniu :p

Moja teściowa To ewenement normalnie , Teściu jeszcze lepszy, zajrzał do małego donporodu jak przyszedł i zaraz do stołu siadał i do mojego M ze bardzo "pić" mu sie chce :p aaaa co do remontu to teraz tez komentowali , a ze zrobili by to inaczej itp wrrrrr
A wczoraj myslalam ze ją zabije 7:50 smacznie wszyscy śpimy a ta dzwoni!!!!! Oczywiście nie odebrałam , potem M dzwoni pyta sie co chciała a ona mówi ze nie dzwoniła hahaha a potem stwierdziła ze jej sie palec obsunàł i rzeczywiście przez pomyłkę musiała zadzwonić :/ Pożyczyłam jej moj stary laptopo bo jej sie popsuł, mowię jej ze stary i kiepsko działa , moj M cos tam jej zrobił i jakos działa baaaa trzeba było jej łzawiącego go bo dupska nie ruszyła :/ za kilka dni dzwoni do mnie i pyta sie czemu ten komputer tak muli i nie otwiera jej sie tam cos, chciałam zaznaczyć ze byłam wtedy w szpitalu !! Boshe za co mnie tak pokaralo taką tesciowĄ ?!?!?!! Juz nie wspomnę ze pożycza od nas pieniądze i potem każe po nie przyjechać i to wtedy kiedy ona powie!!! ...... Ja chyba zaczne pisać tego bloga ......

Ostatnia edycja:
Genna ja wiele razy do tesciowej powiedzialam ze "dzwoni jak na sranie" bo normanie ilez mozna albo pyta to czy tamto i chce szczegoly wiec ja do niej czy pisze ksiazke i ze ten rozdzial moze ominac.. bo jej nic nie powiem... wszystko ma swoje granice! raz wyszlam z domu i trzesnelam dzwiami bo nie wytrzymalam, ale to bylam u niej w domu..odnosnie tescia to spoko martwi sie tez ale daje na luz...:tak:

p.s masakra z nimi.... jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj...

A ja dzis mam na obiad rosol oraz ziemniaczki z marchewka i groszkiem i kotlety z jajek.... taka mialam ochote...
1zIggET8dLQXapoHBAA7
pyyychotka

Wy dziewczyny to macie skarby tesciowe moja jest taka franca ze szkoda gadac. A w ogole to wrdlug niej to ja nie podeszlam do ivf tylko sobie na boku dzieciaka zrobilam. Tesc nie lepszy dlatego kontaktu nie utrzymujemy... A tetaz jak moj M zadzwonil powiedziec ze jestem w ciazy to pytala sie z kim . A na gwiazdke wnuczce przyniosla malutkiego drewnianego aniolka i sliniak z balwankiem w lutym . Tyle akcji z nia mialam ze masakra . Najlepiej bylo jak lezalam w ciazy w szpitalu z poronieniem zagrazajacym to dzwinila do mnie ale ja odrzucilam bo nie moglam idebrac to pozniej jak do niej oddzwonilam to powiedziala ze teraz nie bedzie ze mna gadac i sie rozlaczyla.

Hej!
Jestem po wizycie u doktorka. U mnie mała trochę zwolniła ze wzrostem (2300g) i termin wychodzi mi teraz na 5 kwietnia, ale dr powiedział ze dzieci potrafią rosnąć skokowo i jest wszystko ok. Oznak zbliżającego się porodu brak. Mam jeść ryby i białko i falwit mama aby lepiej się poczuc. Slodyczy i owocow mniej :-( buuu
Czyli spokojnie moge szykowac wszystko na przyjście malutkiej :-) nie muszę wpadać w panikę

Na ktg mój mały Robaczek był na poczatku spokojny, ale później jak obrocilam się na bok, to zaczęła mocno uderzać w tą czujke ze aż urządzenie trzeszczalo ;-) dziś Kobitka ma lepszy dzień ;-)

Genna współczuję teściów. W takich okolicznościach w ogóle nie nawiazywalabym kontaktów, chyba że sami by się zgłosili. Niestety tacy ludzie się zdarzają, szkoda ze to akurat Twoi tesciowie.

Olusia U Ciebie to jeszcze w miarę spoko z teściową, ważne ze pomaga.
Olusia ja ciągle o wszystkim zapominam i jestem mega roztargniona.

Anulla pierz sobie tak powoli, tylko nie przemeczaj się za bardzo.

Kasik u Ciebie Twoja mama na nowo będzie młodą babcią :-) poza tym mówią ze z dziećmi córki jest inaczej, lepsza więź. Co do ewentualnej kolderki to wiesz gdzie mnie szukać ;-)

Montana a jak Ci poszła depilacja? Wczoraj się 'trochę' pozacinalam :-/

Ostatnia edycja:
lilka-1986 loooo matko co to za czlowiek !! masakra jakas!! :wściekła/y:wspolczuje!!

smerfetka to super ze wizyta udana... a poprzednio ile twoja malutka wazyla?;-)

Milena ja slyszalam juz o tym dawno temu...:tak:

reklama
Smerfeta ciesze sie, ze wizyta Cie uspokoila. Mi doktorek tez mowil, ze teraz synek zwolni z przybieraniem na wadze wiec chyba to norma. Tobie sie termin wydluza a mi skraca. Co do kolderki oczywiscie sie odezwe ale na 99% nie dostane bo promocje nie sumuja sie a ja wykorzystalam 5% kod rabatowy.

Genna wspolczuje takich tesciow, przykra sprawa ale nie ma sie co przejmowac, olac ich i robic swoje :) Spoznione serdeczne zyczenia imieninowe :)

Milena slyszalam o tym specyfiku ale tak jak napisala lilka nie na kazde dziecko dziala.

Dzieki za linki do literek, widzialam je na allegro ale u mnie jest problem z kolorem bo sciana ciemno-czekoladowa wiec literki powinny byc ecru, z malym dodatkiem blekitu i nie moge znalezc odpowiednich, wiekszosc ma za duzo wzorkow. Musze zamowic dwa napisy bo synek bedzie mial imie po tatusiu plus Junior bo tak bedziemy do niego mowic. Nie chce, zeby kazda litera byla z innym wzorem. Musze poszukac na spokojnie a powiem Wam, ze siedzenie przed kompem mnie meczy, na lezaco z laptopem tez mi niewygodnie. Troche mi odpuscil wczorajszy bol ale jeszcze nie jest tak jak powinno byc.

Do góry