reklama
kasik36
Fanka BB :)
Milena a ile chcesz przeznaczyc na wklad do poscieli? Bo wlasnie wyczytalam na Gluck, ze mozna otrzymac gratis przy zamowieniu powyzej 699 zl a ja zlozylam ostatnio zamowienie na 740 zl wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze go dostane w gratisie a kupilam go wczesniej w sklepie. Chetnie odsprzedam, jezeli rzeczywiscie dostane bo wiadomo jak to jest z promocjami Chyba jednak go nie dostane bo wykorzystalam kod rabatowy po zapisaniu sie do newslettera uprawniajacy do 5% znizki a jak wiadomo promocje nie sumuja sie
Ostatnia edycja:
kasik mi polecały ten model.
SENNA BABY KOŁDERKA I PODUSZKA BAMBOO 100X135cm (5027044027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i badz tu madrym ta twoja jest wypelniona korą dębu a ta moja bambusem. obie są chyba jakosciowo podobne. Ten gluck to jest Polska firma?
SENNA BABY KOŁDERKA I PODUSZKA BAMBOO 100X135cm (5027044027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i badz tu madrym ta twoja jest wypelniona korą dębu a ta moja bambusem. obie są chyba jakosciowo podobne. Ten gluck to jest Polska firma?
Ostatnia edycja:
U
Usunięty2
Gość
Kasik to watek o cukrzycy ciazowej na kafeterii chcesz linka?
kasik36
Joasia nie dzieki, juz mi Kotuska wyjasnila, myslalam, ze o cieciu cesarskim
kasik36
Milena tak to polska firma ale ma bardzo dobre jakosciowo produkty. Moja baaaaaardzo wymagajaca kolezanka wychowala na ich produktach synka i byla bardzo zadowolona.
Dziewczyny, była moja mama i posegregowałysmy ubranka do prania. I wyszło nam 15 pralek !! Moja mama sie załamała, mówi ze chyba oszalałam z tymi rzeczami.Powiedzcie mi ze tez tyle Wam wyszło, że nie tylko ja jestem szalona.... od jutra wielkie pranie !
Kasik, tak myślałam że pomyślałaś o cesarce ;-) No ale to temat cukrzycy i całe szczescie że to nie Twoja bajka :-)
Kasik, tak myślałam że pomyślałaś o cesarce ;-) No ale to temat cukrzycy i całe szczescie że to nie Twoja bajka :-)
reklama
kasik36
Milena to poczekaj kilka dni, niedlugo powinnam dostac przesylke, jak cos to moge Ci odsprzedac troche taniej ten wklad do poscieli. Co do prania to poszewki owszem ale wkladu nie piore.
Kotuska moj Boze 15 pralek? Ja bede miala okolo 6 no moze 7. Cale szczescie mama sie tym zajela. Ciuszki juz poprane, dzisiaj kocyki, pieluchy i przescieradla. Jak przyjdzie reszta poscieli to razem wypiore i bedzie po robocie.
Weszlo mi cos dzisiaj w prawy bok i boli niemilosiernie przy kazdym ruchu. Jak leze lub siedze w bezruchu jest ok ale podniesienie sie z kanapy to koszmar. Nie wiem co to moze byc
Kotuska moj Boze 15 pralek? Ja bede miala okolo 6 no moze 7. Cale szczescie mama sie tym zajela. Ciuszki juz poprane, dzisiaj kocyki, pieluchy i przescieradla. Jak przyjdzie reszta poscieli to razem wypiore i bedzie po robocie.
Weszlo mi cos dzisiaj w prawy bok i boli niemilosiernie przy kazdym ruchu. Jak leze lub siedze w bezruchu jest ok ale podniesienie sie z kanapy to koszmar. Nie wiem co to moze byc