reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik jakby się udało z tym proszkiem to by było fajowo.
A ja z kolei dowiedziałam się o super kropelkach na kolki dostępne w Niemczech i koleżanka ma mi ściągnąć. Podobno sa super

reklama
Milena a ile chcesz przeznaczyc na wklad do poscieli? Bo wlasnie wyczytalam na Gluck, ze mozna otrzymac gratis przy zamowieniu powyzej 699 zl a ja zlozylam ostatnio zamowienie na 740 zl wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze go dostane w gratisie a kupilam go wczesniej w sklepie. Chetnie odsprzedam, jezeli rzeczywiscie dostane bo wiadomo jak to jest z promocjami ;) Chyba jednak go nie dostane bo wykorzystalam kod rabatowy po zapisaniu sie do newslettera uprawniajacy do 5% znizki a jak wiadomo promocje nie sumuja sie :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, była moja mama i posegregowałysmy ubranka do prania. I wyszło nam 15 pralek !! Moja mama sie załamała, mówi ze chyba oszalałam z tymi rzeczami.Powiedzcie mi ze tez tyle Wam wyszło, że nie tylko ja jestem szalona.... od jutra wielkie pranie !

Kasik, tak myślałam że pomyślałaś o cesarce ;-) No ale to temat cukrzycy i całe szczescie że to nie Twoja bajka :-)

Kotuska no masakra ci tego wyszło. Ja pralam okolo 6 razy
Kasik chyba jednak zdecyduje się na tego glucka
a propo prania prać nową pościel tzn wkład? :/

reklama
Milena to poczekaj kilka dni, niedlugo powinnam dostac przesylke, jak cos to moge Ci odsprzedac troche taniej ten wklad do poscieli. Co do prania to poszewki owszem ale wkladu nie piore.

Kotuska moj Boze 15 pralek? Ja bede miala okolo 6 no moze 7. Cale szczescie mama sie tym zajela. Ciuszki juz poprane, dzisiaj kocyki, pieluchy i przescieradla. Jak przyjdzie reszta poscieli to razem wypiore i bedzie po robocie.

Weszlo mi cos dzisiaj w prawy bok i boli niemilosiernie przy kazdym ruchu. Jak leze lub siedze w bezruchu jest ok ale podniesienie sie z kanapy to koszmar. Nie wiem co to moze byc :(

Do góry