reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik Twój junior to będzie pierwszy wnuk Twojej mamy? U naszych rodziców będzie pierwszy a raczej pierwsza :-) Na pewno masz jakiś ucisk zaserwowany przez Juniora i stąd ten ból. Moja koleżanka miała wczoraj taki ucisk ze myślała ze już porodowka ją czeka

Kotuska to Ty szalona jesteś ;-) U mnie samych ubranek były 4 pralki a i tak wydaje mi się ze mam ich od cholery :-D

Jutro tata zawiezie mnie do lekarza bo i mi forma nie dopisuje. Jeszcze dziś sama jeździłam ale jutro dalsza droga i trochę się boje po dzisiejszych przebojach - osłabienie, migrena z częściową utratą widzenia i drętwieniem lewej ręki. Kurna, nie może tak dalej być :(

reklama
Smerfeta to bedzie trzeci wnuk mojej mamy, tylko, ze tamci mieszkaja 30 km od niej a ten bedzie pietro wyzej. Wszyscy urodzeni w marcu wiec Junior tez pewnie w marcu sie pojawi na swiecie. Jeden za miesiac skonczy 18 lat, drugi 6. Co do prania to mama najpierw wszystkie ciuszki wyprala w normalnym proszku, vanishu itp bo byly uzywane a teraz przeprala juz w proszku dla dzieci ale tylko te do 68 cm, reszte wypierze jak Junior podrosnie. Masz jutro planowana wizyte czy umowilas sie z powodu spadku formy.

Smerfeta trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, mam nadzieje ze to chwilowe oslabienie organizmu. Moze coreczka uciska jakis nerw stad te dretwienie reki. A mialas wczesniej tak ze przy migrenie gorzej widzialas? Odpoczywaj duzo kochana :tak:

Kotuska loooo matko ile ty musisz miec ciuszkow :-D, ja puscilam 5 pralek. A ciuszkow wydaje mi sie ze mam za duzo hehe.

dziewczyny a jakiego uzywacie balsamu do ciała?? czy mozna taki zwykły nie dla ciezarnych typu garnier czy dove?? czy musi byc jakis specjalny?? mam sesje brzuszkowa w sobote a strasznie sucha skóre na nogach i musze czyms nawilzyc:)

Joasia, ja do ciała używam normalnych balsamów a do brzuszka olejek z weledy :) pochwal sie zdjęciami po sesji :)

Ile tych koszul do szpitala zabieracie ? Dwie bedą ok?

Ostatnia edycja:
Joasia a ja na brzuch i piersi daje krem dla kobiet w ciazy, zas reszte ciala smaruje zwyklym Dove :-)

Liska sliczny brzusio :-) . A do szpitala mam 2 koszule, do porodu u nas daja szpitalne.

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny, ja do brzucha tez uzywam specjalnego ale wlasnie tak myslałam czy na nogi moge standardowy.

liska fajny brzusio i widac ze robi Ci sie juz ta kreseczka od pepka:) pochwale sie zdjeciami jasne jak tylko beda gotowe....
a co do koszul ja biore 3 sztuki do szpitala tak mysle ze dobrze by bylo codziennie zmieniac bo wiadomo jakies krwawienie i sie mozna spocic i to mleko sie moze ulewac....

reklama
Do góry