reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki Kasik
a055.gif

reklama
Smerfeta ja mam zamiar kupic u tego sprzedawcy bo ma duzy wybor zarowno fasonow jak i rozmiarow. Na zywo widzialam tylko staniki i sa bardzo dobrej jakosci: Przedmioty użytkownika aip_e - Koszule nocne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A pokrowiec na przewijak kupilam od tego uzytkownika lacznie z przescieradlem, kocykiem i okryciem kapielowym: MAMO-TATO POKROWIEC NA PRZEWIJAK - PROFILOWANY!! (5032124066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Smerfeta, ślad ketonów to jest pikus. Dzis mi diabetolog mówiła ze w ciązy obniża sie prób nerkowy na glukoze jak i na ketony i mogą sie czasem zdarzyć. Jak nie masz siły to może zjedz więcej ?

Dzis byłam własnie u p.Diabetolog. i dostałam ostatnią szanse. Ona twierdzi że sie głodze i tak być nie może. Mam zwiększyc przyjmowanie węglowodanów bo jak ketony bedą za tydzien na tym samym poziomie to włacza mi insuline :-(

Kasik model Sawanna jest super! :) na razie nie będę kupować następnego pokrowca na przewijak bo przewijak mają kupić teście. Ciekawe tylko kiedy i czy taki jakbym chciała. W razie co będę lecieć do hurtowni by kupić i pezewijak i pokrowiec. Znając teściów to pewnie tak to się skończy :-) A ręcznik kupiłam tez w hurtowni - taki grubszy z kapturkiem. Na razie następnego nie kupuje, wypiore w proszku dla dzieci kilka tych co już mam

Kotuska dzięki za info. Współczuję z tą dietą, chyba trzeba by czarowac by wszystko dobrze pogodzić. U mnie mam nadzieję ze to taka chwilowa słabość.

Ja Hani smarowalam glowke oliwka po kazdej kapieli i zakladalam czapeczke i ciemieniuchy nie miala. A do pupy od urodzenia uzywam linomagu i nigdy nawet zaczerwieniona pupa nie byla . Do kapieli emolium zaczelam dodawac jak miala delikatna wysypke a tak to nic tylko plyn lub zel do mycia.

Ja zuzylam prawie 3 paczki podkladow na lozko przez 4 dni pobytu w szpitalu.

U mnie w szpitalu malucha od razu ubrali w moje ubranko.

A i od urodzenia Hani uzywam chusteczek nawilzanych i tez nic sie nie dzieje. Nawet nieraz myje jej cale cialko nimi.

Kasiki, nie głodze. Jem według tego co jest zapisane w diecie. Dzieki temu cukry mam dobre. No ale z ketonów wychodzi ze sie głodze.I niestety jak zwieksze weglowodany czyli zaczne jesc mniej restrykcyjnie to rozwale cukry i bedzie potrzebna insulina.
Ale ja sama widze ze ta dieta mnie wykonczy. Na wadze dzis miałam 200 g mniej niz 2 tyg temu ( diabetolog tak skrupulatnie mnie waży) Widze po rękach, udach ze ze mnie zeszło. Jedynie co mam to duzy brzuch.

Kotuska podziwiam Cie za trzymanie diety, zwlaszcza w ciazy. Juz niedlugo wszystkie niedogodnosci odpuszcza bo przytulisz swojego skarba do piersi :)

Smerfeta dla mnie Sawanna jakas bardzo krotka sie wydaje. Mi sie najbardziej podoba Pastelle.

Lilka zuzylas 3 paczki podkladow na lozko czy podkladow poporodowych do gatek? W paczce tych na lozko jest 10 szt, myslalam, ze starczy. A jakich chusteczek uzywasz?

Ostatnia edycja:
Kasik te co ja mialam na lozko sa pakowane po 5 szt. Firmy seni.

W majty polecam te canpolu bo sa fajnie wyprofilowane i nie takie wacioki jak bella mama a tych jest 10 szt.

Chusteczek uzywam dady lub babydreem

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was rodzi w Gamecie w Rzgowie?? teraz oprócz leczenia niepłodności jest tam porodówka. ja się przymierzam, byłam na wizycie u położnika i póki co wszystko wygląda super. Oddział taki wychuchany, że aż miło. W necie też opinie pozytywne, może któraś z Was też się tam wybiera to wymienimy doświadczenia? :)

Do góry