reklama
Hej Minni,ja nie wiem,lekarze nie moga podjac jednej decyzji tylko kazdy swoje.I nie mysla nawet ze nas tym stesuja,bo pozniej czlowiek mysli,analizuje i sie zamartwia.Po 37 tygodniu mozesz juz spokojnie rodzic,dzieci urodzone przed to jeszcze wczesniaki.A moze zacznij pic ta herbatke z lisci malin od 37 tyg.Moze pomozeTak czy tak bedzie dobrze
Jogo suwaczek mknie jak szalony,jeszcze troche i Ty bedziesz na pierwszym miejscu:-)
Milego weekendu dziewczyny!
Jogo suwaczek mknie jak szalony,jeszcze troche i Ty bedziesz na pierwszym miejscu:-)
Milego weekendu dziewczyny!
Peti wciąż mam mało wód i stąd te litry płynów moja pani doktor poszła na 2 tygodnie na urlop i aby mała była bezpieczna i łożysko się za szybko nie zestarzało to mam pić , pić i pić - mogę nie jeść bylebym piła więc siedzę w domku bo łazienkę muszę mieć pod nosem i piję aż mi woda uszami wychodzi ale to jedyne co mogę zrobić aby donosić ciążę .
Madzia to pewnie Córcia dziś już będzie miała swoje łóżeczko zakupione ))))
Labo znam Twój ból :/ ja też muszę pić i pić i pić wodę, żeby macica nie chciała się za często kurczyć. Te nieustanne wycieczki do toalety to masakra, ale dla Dzidziusia wszystko
Labo znam Twój ból :/ ja też muszę pić i pić i pić wodę, żeby macica nie chciała się za często kurczyć. Te nieustanne wycieczki do toalety to masakra, ale dla Dzidziusia wszystko
Emilia M
Fanka BB :)
To od braku wody mogą byc skurcze? Nie wiedziałam.
Emilia M
Plamię dalej ale na brązowo. Dzis bardzo mało, w sumie to beżowy kolor dzis. Poza tym wszystko ok ale jednak strach chyba bedzie mi towarzyszył non stop. Wczoraj cały dzien leżałam plackiem z przerwami na jedzenie. Dzis raczej siedzę, sama juz nie wiem co robic. Biore nospe jak kazał ale w sumie skurczy nie mam. Brzuch mnie nic nie boli. Mama jest wiec gotuje i sprząta za mnie. Gin gadał ze te brazowe plamienia sa od suplementacji progesteronem.
reklama
Emilia M
No chciałabym zeby sie skończyły. Ale i tak w małym stresie do następnego usg za jakieś 3 tyg. Czekam zeby sie ten pierwszy trymestr skończył.
A wy co ile macie usg?
A wy co ile macie usg?