Dreamy
Fanka BB :)
Super!!! Gratuluję, ciąża jak nic! Wiedziałam, trochę wprawy w cieniach cienia i poszukiwaniach haha witam w gronie przyszłych mam dużo zdrówkaTak❤ Dzisiaj już nie mam wątpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!! Gratuluję, ciąża jak nic! Wiedziałam, trochę wprawy w cieniach cienia i poszukiwaniach haha witam w gronie przyszłych mam dużo zdrówkaTak❤ Dzisiaj już nie mam wątpliwości
dziękujemy wszystkiego dobrego równieżTak, teraz spokojnie już możesz wejść do kuchni i otworzyć lodówkę
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i maleństwa Rosnijcie zdrowo
Gratulacje!Dziewczyny w czwartek idę do ginekologa żeby potwierdził ale testy coraz ciemniejsze jednak cień cienia jak na pierwszym zdjęciu może oznaczać ciąże ☺
Miałam tak samo jak Ty z tym słodkim ale powiem Ci, że dopiero od niedawna znowu mi smakuje i dzień bez czegoś słodkiego, co nie jest batonem to dzień stracony haha a wymiotowalam do 4 miesiąca ciąży, wrak człowiekacały czas kanapka z pasztetem i pomidorem i melon
odrzuca mnie totalnie od słodkiego, czekolada, ciasta - nic takiego w siebie nie wcisnę, ale może to dobrze lekarz w 12+5 nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale słabo było widac. Może w 20 tc się dowiemy napewno.
A jak u Ciebie? wiadomo?
Na kiedy wychodzi termin z ostatniej miesiączki?dziękuje !
24 sierpnia 2020Na kiedy wychodzi termin z ostatniej miesiączki?
Ja też! Zapraszam na sierpniowki!24 sierpnia 2020
Tak❤ Dzisiaj już nie mam wątpliwości