reklama
paola121214
Fanka BB :)
Negatywny
12 dnijakąś tam kreskę widać , ale bardziej jakby to była testowa bo jest nie wybarwiona wgl , wygląda jakby była ,,przezroczysta ,, a powinna być różowa . Ile dni po owulacji jesteś ?
klaudia16
jeżeli to jest potwierdzona owulacja to już kreska raczej powinna wyjść trochę bardziej wyrażenia , ta niestety wygląda na testowa przykro mi12 dni
angeliskax
Moderator
Nie zgadzam się. Nie musi wyjść wyraźniejsza. Mi w pierwszej ciąży wychodziły długo jasne testy. Dopiero po 4 tygodniach miałam swoją upragnioną mocną kreskęjeżeli to jest potwierdzona owulacja to już kreska raczej powinna wyjść trochę bardziej wyrażenia , ta niestety wygląda na testowa przykro mi
Powtórzyłaś dzisiaj? Albo byłaś na becie autorko?
Widzę jakby białą kreskę, a powinna być raczej różowa. Najlepiej powtórz zrób test ponownie na drugi dzień
klaudia16
nie odnosiłam się do testu autorki postaNie zgadzam się. Nie musi wyjść wyraźniejsza. Mi w pierwszej ciąży wychodziły długo jasne testy. Dopiero po 4 tygodniach miałam swoją upragnioną mocną kreskę
Powtórzyłaś dzisiaj? Albo byłaś na becie autorko?
reklama
klaudia16
a jak twój dzisiajszym test ?Widzę jakby białą kreskę, a powinna być raczej różowa. Najlepiej powtórz zrób test ponownie na drugi dzień