reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cień cienia na teście

reklama
Negatywny i wydaje się zalany. 🤔
Ta druga kreska pojawił się od razu praktycznie. Pasek jeszcze cały nie zdążył nawet przelecieć a już była. Tutaj na zdj po około 5-8 min. Dziś rano zrobiłam o czułości 25 i negatyw

Załączniki

• IMG_2053.jpeg
    IMG_2053.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 55
Ta druga kreska pojawił się od razu praktycznie. Pasek jeszcze cały nie zdążył nawet przelecieć a już była. Tutaj na zdj po około 5-8 min. Dziś rano zrobiłam o czułości 25 i negatyw
Po 5-8 minut to już się nie patrzy.
Natomiast ona jest tak blada, że ciężko powiedzieć, czy ona jest w ogóle wybarwiona czy szara, czy ona jest fabryczna czy testowa... :/ Trzymam kciuki.

Po 5-8 minut to już się nie patrzy.
Natomiast ona jest tak blada, że ciężko powiedzieć, czy ona jest w ogóle wybarwiona czy szara, czy ona jest fabryczna czy testowa... :/ Trzymam kciuki.
No na żywo normalnie różowa, tylko bardzo blada. Mam jeszcze jedno zdj po 3 min ale ma za duży rozmiar żeby dodać. Co będzie to będzie

No na żywo normalnie różowa, tylko bardzo blada. Mam jeszcze jedno zdj po 3 min ale ma za duży rozmiar żeby dodać. Co będzie to będzie
Zrób screen (możesz nawet trochę przybliżyć, jak jest z daleka) i wstaw screen zdjęcia.
Większość osób tak tu robi, bo zdjęcia są za duże. :)

Do góry