reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cień cienia na teście ??

reklama
Cześć :) dzisiaj rano zrobiłam kolejny test, tez czułość 10 i kreska jest już bardziej widoczna:) 😃😀😃jeszcze nie chce się cieszyć ale może coś z tego będzie ;)

Załączniki

• 02816F56-706D-4BF4-8CF9-32460516AD6C.jpeg
    02816F56-706D-4BF4-8CF9-32460516AD6C.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 7 878
  • FADEA4B9-0BF5-44DE-BE9C-B35F4423799E.jpeg
    FADEA4B9-0BF5-44DE-BE9C-B35F4423799E.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 7 845
  • 39CA25D4-335A-4F3A-A0D2-9AD27151760C.jpeg
    39CA25D4-335A-4F3A-A0D2-9AD27151760C.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 7 792
No właśnie na zdj jest mniej widoczna niż normalnie ;( no nic, pocieszające jest to, ze jest itak ciemniejsza niż wczoraj wiec może to bardzo wczesny etap ciąży. Testów w swoim życiu robiłam milion ale jeszcze takiej sytuacji nie miałam 🤨🧐

No właśnie na zdj jest mniej widoczna niż normalnie ;( no nic, pocieszające jest to, ze jest itak ciemniejsza niż wczoraj wiec może to bardzo wczesny etap ciąży. Testów w swoim życiu robiłam milion ale jeszcze takiej sytuacji nie miałam 🤨🧐
Ja taki test miałam 4 dni przed @ w 9 dc miałam owulacje.
Z dnia na dzień coraz ciemniejsza była.
A teraz bryka mi dwulatek :)
Trzymam kciuki i gratuluję

ja miałam taką kreskę już 7 dni przed terminem miesiączki, a dziś 15 tc :-)
najlepiej idź na badanie krwi beta hcg, wszystko się wtedy wyjaśni

reklama
Do góry