Bubblegum28
Początkująca w BB
Dziewczyny rano zrobię kolejny test. jak wynik będzie podobny to pojadę na betę chyba, ze okres przyjdzie :/ dam znać jutro co i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja taki test miałam 4 dni przed @ w 9 dc miałam owulacje.No właśnie na zdj jest mniej widoczna niż normalnie ;( no nic, pocieszające jest to, ze jest itak ciemniejsza niż wczoraj wiec może to bardzo wczesny etap ciąży. Testów w swoim życiu robiłam milion ale jeszcze takiej sytuacji nie miałam
Dla pewności zrób jakiejś innej firmy jeszczeCześć dzisiaj rano zrobiłam kolejny test, tez czułość 10 i kreska jest już bardziej widoczna jeszcze nie chce się cieszyć ale może coś z tego będzie
Ja też dziś zaczęłam 15 tydzienja miałam taką kreskę już 7 dni przed terminem miesiączki, a dziś 15 tc :-)
najlepiej idź na badanie krwi beta hcg, wszystko się wtedy wyjaśni