reklama
Fado123
Fanka BB :)
Negatywny ,zrob beteDziewczyny a co sądzicie o tej kresce? Cień widać tylko pod światło, na płasko nie. Dzisiaj planowany dzień @ a wciąż brak.
Zobacz media 719244Dzieczyny ci sądzicie? Czy jest pozytywny?
Fado123
Nie da się zobaczyc zdjeciaZobacz media 719244Dzieczyny ci sądzicie? Czy jest pozytywny?
Paolx
Mam to samo teraz pod światło jak przechyle widzę cień cienia jak położę to nie widzę później znowu widzę i już chyba mi się coś w głowie poprzestawiałoJak się tak wpatruję, to widzę cień. Ale to jest już chyba jakieś skrzywienie po wpatrywaniu się w moje testy - widziałam cienie kresek których nie było jutro poniedziałek, najlepiej zrobić betę z rana trzymam kciuki! I daj znać jak się rozwinęła sytuacja.
Ewelina.Be
Testów nie odczytuje się pod światło, bo wtedy widać kreskę fabryczną która nie potwierdza ciążyMam to samo teraz pod światło jak przechyle widzę cień cienia jak położę to nie widzę później znowu widzę i już chyba mi się coś w głowie poprzestawiało
Agnes4312
Moderator
Ja widzę który to dc? Ile do @?Widać coś tu czy ja mam omamy? Taki wynik mi wyszedł teraz z popołudniowego moczu... Już mi się w oczach mieni
Ewelina.Be
Jak dla mnie to nic tam nie widaćWidać coś tu czy ja mam omamy? Taki wynik mi wyszedł teraz z popołudniowego moczu... Już mi się w oczach mieni
reklama
Paolx
29dc. Ale wahają mi się od 28 do 32dc. Zastanawiam się czy iść jutro an betę żeby potwierdzić? Wyjdzie coś czy czekać jeszcze? Chyba że to kreska testowa przebijaJa widzę który to dc? Ile do @?