reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Jestem jak najbardziej za zamknięciem wątku!

asia, Ludzik przepraszam i obiecuje poprawę ;-) Teraz pisze na iPadzie na leżąco i jest dużo lepiej niż na laptopie wiec myśle ze częściej będę. Chociaż jestem ma kilku wątkach wiec nie zawsze jest czas na wszystkie odpisać.

ludzik dzięki za informacje o chuście! A Twój maź nosi albo planuje w niej mała nosić?

Dziewczyny a co myślicie o nosidelkach? Bo to jednak dużo łatwiejsze niż chusta i miałabym pewność ze maź by nosił, ale widzę ze nie korzystacie.

mychunia gratulacje!!!

cyntia pisałas o kotkach, a nie wskazują do łóżeczka albo bujaczka? Zamykanie drzwi na noc?

reklama
Asiula co tam kochana sie dzieje. Ja niestety nie mam dostepu.
A propo wago dzisiaj ja zalmke mialam jak zobaczylam sie w lustrze w sklepie to 20 tc a jestem juz gruba;(
Wiem ze zgubie ale jakos w poprzedniych ciazach lepiej znosilam

Wczoraj mój mały dziad wisiał na cycku od 18godz do 23godz, a na każde oderwanie reagował histerycznym krzykiem jakbym mu co najmniej dopływ tlenu zabierała i panicznie szukał zgubionego cycka....

Gosia - to pewnie brzuszek było mu dobrze jak jadł a jak się odrywał to brzuszek bolał bo on też potrzebuje odpocząć. Ja jutro ide sie spytac czy już moge Esputicon podawać bo mała potrafi się wybudzić kwęka, pierdzi i popłakuje po czym usypia.
Nie zawsze udaje mi się ją odbić bo odpływa :-(na brzuszku tez nie chce leżeć. Macie jeszcze pępowinę?

Kasik - &&&&&& za pomyślne wieści z echa

Ostatnia edycja:
reklama
kasikz - no dziś kończy 2 tyg. wiec może i jakiś przeskok, ale mleko jest po 8 jadł a teraz 100ml odciągnęłam w 8 min tak na zapas
20tc to jeszcze brzucha za bardzo nie ma a już się przybrało, lada chwila w brzuch pójdzie i będziesz wyglądać ślicznie ciążowo ;-)

julia0903 -
jakieś męczące dl mnie to nie jest, znajomi byli to na kanapie sobie siedziałam on był podłączony, chyba nawet po tych paru głębszych się nie zorientowali a opijali po kolei paluszki no i odpadli prędzej niż mały i nie wszystkie paluszki zostały opite....

iwo - raczej nie brzuch bo on szukał cycka pomiędzy i pieść wkładał do cyckania, ale franca cumla nie weżnie już 2 mam, teraz jakiś 3 zamówiłam

AsiaSzw -
jak już padł to rana:confused2:

Odebrałam dziadowi cycka (znowu zaczął wisieć) tak po 2godz. Trochę pokwękał, pojojczał szukał nie chciał z butelki pluł parcha....w końcu się poddał wypił 100ml i padł....
Nie będę absolutnym niewolnikiem, umie pić z butelki!

Ostatnia edycja:
Do góry