reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Julka, nie do Cynti czy Iwo, tylko do mnie lub do Ciebie. My tam mamy prawa moderatora.
Kasia, masz dostęp. Przecież wyrzucałas zdjęcia na pokażmy się sobie.
Kasia, masz dostęp. Przecież wyrzucałas zdjęcia na pokażmy się sobie.
Malus Kasiaz nie ma dostepu do watku zamknietego. A Julce chodzilo pewnoe o to ze Cyntia gdzies napisala aby mnie dodac i tego samego dnia po 15 min mialam juz dostep :-)
Jak twoje dziewuszki sie miewaja? Oby zdrowe w ta paskudna pogode...
Jak twoje dziewuszki sie miewaja? Oby zdrowe w ta paskudna pogode...
Malusiolka
Julka, jeżeli któraś z dziewczyn chce dostęp to musimy pisać do Admina. Najlepiej do Bestyji Moje dzieci mają się dobrze. Łobuzują do samego rana.
Asia, wiem Kochana, już teraz wiem, że do Bestyji lepiej napisać, bo inna Adminka może mieć wiele rzeczy na głowie. Zaraz napiszę o dodanie kasi do grupy. Dziewczynki na razie nie chorują. Nie chce zapeszać, bo w poniedziałek mam audiologa i jak Oliwka znowu będzie mieć kaszel i katar to kolejna wizyta będzie do przełożenia. Modle się o cud żeby było wszystko ok, ale ostatnio mamy z tym pecha.
Asia, wiem Kochana, już teraz wiem, że do Bestyji lepiej napisać, bo inna Adminka może mieć wiele rzeczy na głowie. Zaraz napiszę o dodanie kasi do grupy. Dziewczynki na razie nie chorują. Nie chce zapeszać, bo w poniedziałek mam audiologa i jak Oliwka znowu będzie mieć kaszel i katar to kolejna wizyta będzie do przełożenia. Modle się o cud żeby było wszystko ok, ale ostatnio mamy z tym pecha.
Malusiolka
Audiolog jest od ucha. Musimy wykluczyć u Oliwki problemy ze słuchem. Dziękuje. Mam nadzieję, że niepotrzebnie się denerwuje. A jak Ty się Asiu czujesz?
Julka, jak u Was?
Julka, jak u Was?
Malusiolka
Asiu, odpoczynek wskazany
reklama
hej :-) ja na chwilę tylko od wczoraj jesteśmy już w domu , w końcu mały w miarę grzeczny choć ma w ciągu doby ze 2-3 akcje, że po 2 h ciągle płacze praktycznie i chce być przy cycku po czymś takim piersi strasznie mnie bolą jak ogarnę siebie, mieszkanie itp postaram się Was nadrobić :-)