reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Malus Kasiaz nie ma dostepu do watku zamknietego. A Julce chodzilo pewnoe o to ze Cyntia gdzies napisala aby mnie dodac i tego samego dnia po 15 min mialam juz dostep :-)
Jak twoje dziewuszki sie miewaja? Oby zdrowe w ta paskudna pogode...

Julka, jeżeli któraś z dziewczyn chce dostęp to musimy pisać do Admina. Najlepiej do Bestyji:p Moje dzieci mają się dobrze. Łobuzują do samego rana.

Asia, wiem :) Kochana, już teraz wiem, że do Bestyji lepiej napisać, bo inna Adminka może mieć wiele rzeczy na głowie. Zaraz napiszę o dodanie kasi do grupy. Dziewczynki na razie nie chorują. Nie chce zapeszać, bo w poniedziałek mam audiologa i jak Oliwka znowu będzie mieć kaszel i katar to kolejna wizyta będzie do przełożenia. Modle się o cud żeby było wszystko ok, ale ostatnio mamy z tym pecha.

Audiolog jest od ucha. Musimy wykluczyć u Oliwki problemy ze słuchem. Dziękuje. Mam nadzieję, że niepotrzebnie się denerwuje. A jak Ty się Asiu czujesz?

Julka, jak u Was?

reklama
hej :-) ja na chwilę tylko :tak:od wczoraj jesteśmy już w domu , w końcu :-D mały w miarę grzeczny choć ma w ciągu doby ze 2-3 akcje, że po 2 h ciągle płacze praktycznie i chce być przy cycku :szok: po czymś takim piersi strasznie mnie bolą :angry: jak ogarnę siebie, mieszkanie itp postaram się Was nadrobić :-)

Do góry