reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Hej dziewczyny

Asia ja juz mam 14 kg na plusie a z synkiem doszlam do 20. Teraz bedzie gorzej bo poki co mam lezec wiec mniej ruchu to wiecej kg

Wczoraj synek dostal nowe lozko i chyba sie nie wyspal bo maruda od rana. Musi sie pewnie przyzwyczaic. On potrzebuje uwagi a ja leze i on sie denerwuje i ja przy okazji. Em tez za bardzo nie moze bo albo robi sniadanie, albo idzie z psem, sprzata, pranie. Ciezko tak w pojedynke. I faceci jakos tak sa malo poukladani, bo jak robi cos to zaraz sie wkurza ze dziecko mu przeszkadza.

Mychunia gratuluje
Asiu ja te juz w takim tapie zaczelam tyc ze masakra;( dieta jaka mozna stosowac to dieta niskoglikemiczna ciemne pieczywo i makaraony, owocow max tyle na dzien co na dloni bez sokow owocowych i cukrow .tak kazala mi pani dr ale nie moge sie ogarnac
W ostataniej ciazy przytylam ponad 25 kg ;(

Dziewczynki to napiszmy żeby ten przenieśli, niech to trwa nawet i miesiąc bo potem posty które tu były pisane nie będą widoczne dla nikogo z "ulicy" jak np. ktoś wejdzie na w Wasz profil to jak ten wątek będzie zamknięty to automatycznie już sobie nie poczyta. Ja tez się boje ze mnie ktoś rozpozna :baffled: z życia w realu.

A ja tak jem coraz więcej, normalnie wczoraj to już przeszłam sama siebie jak gulasz zjadłam na obiad ....po godz. 10:szok:, na razie jem wszystko i obserwuje małego... nic mu nie jest więc moja dieta jest bogata, a jem normalnie więcej niż w ciąży..

Mały 31.10 ważył 3200, a 5.11 już 3400.
Ja przed ciążą miedzy 56 a 58, doszłam do 67 a dziś już 59,8kg (a co zostało to na bank cycki, musze je zmierzyć ale jakieś F będzie (standardowo mam duże B/małe C).

Gocha to strasznie ci urosły :szok: ja mam E ale z D startowałam.

Byłam z młodą w Tesco bo jutro na urodzinki wybywa i prezent trzeba było kupić i pani zachęciła mnie do testu wkładek laktacyjnych 3 rożnych producentów. Dostałam 30 sztuk i mam tylko ankiete wypełnić:cool2: a schodzą mi masakrycznie......

Asia co to za nadzieja ;) tak serio to moge ci powiedziec ze z synkiem po wyjsciu ze szpitala juz mialam 8kg mniej, a potem szybko zrzucilam

Mychunia gratulacje

Iwo no to niezle ci sie trafilo z tymi wkladkami

reklama
Dziewczynki to napiszmy żeby ten przenieśli, niech to trwa nawet i miesiąc bo potem posty które tu były pisane nie będą widoczne dla nikogo z "ulicy" jak np. ktoś wejdzie na w Wasz profil to jak ten wątek będzie zamknięty to automatycznie już sobie nie poczyta. Ja tez się boje ze mnie ktoś rozpozna :baffled: z życia w realu.
Też jestem za tym.
Piszmy na tym drugim, a ten i tak zamknijmy.

Do góry