reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Jestem jak najbardziej za zamknięciem wątku!

asia, Ludzik przepraszam i obiecuje poprawę ;-) Teraz pisze na iPadzie na leżąco i jest dużo lepiej niż na laptopie wiec myśle ze częściej będę. Chociaż jestem ma kilku wątkach wiec nie zawsze jest czas na wszystkie odpisać.

ludzik dzięki za informacje o chuście! A Twój maź nosi albo planuje w niej mała nosić?

Dziewczyny a co myślicie o nosidelkach? Bo to jednak dużo łatwiejsze niż chusta i miałabym pewność ze maź by nosił, ale widzę ze nie korzystacie.

mychunia gratulacje!!!

cyntia pisałas o kotkach, a nie wskazują do łóżeczka albo bujaczka? Zamykanie drzwi na noc?

reklama
Asiula co tam kochana sie dzieje. Ja niestety nie mam dostepu.
A propo wago dzisiaj ja zalmke mialam jak zobaczylam sie w lustrze w sklepie to 20 tc a jestem juz gruba;(
Wiem ze zgubie ale jakos w poprzedniych ciazach lepiej znosilam

Wczoraj mój mały dziad wisiał na cycku od 18godz do 23godz, a na każde oderwanie reagował histerycznym krzykiem jakbym mu co najmniej dopływ tlenu zabierała i panicznie szukał zgubionego cycka....

Gosia - to pewnie brzuszek było mu dobrze jak jadł a jak się odrywał to brzuszek bolał bo on też potrzebuje odpocząć. Ja jutro ide sie spytac czy już moge Esputicon podawać bo mała potrafi się wybudzić kwęka, pierdzi i popłakuje po czym usypia.
Nie zawsze udaje mi się ją odbić bo odpływa :-(na brzuszku tez nie chce leżeć. Macie jeszcze pępowinę?

Kasik - &&&&&& za pomyślne wieści z echa

Ostatnia edycja:
reklama
kasikz - no dziś kończy 2 tyg. wiec może i jakiś przeskok, ale mleko jest po 8 jadł a teraz 100ml odciągnęłam w 8 min tak na zapas
20tc to jeszcze brzucha za bardzo nie ma a już się przybrało, lada chwila w brzuch pójdzie i będziesz wyglądać ślicznie ciążowo ;-)

julia0903 -
jakieś męczące dl mnie to nie jest, znajomi byli to na kanapie sobie siedziałam on był podłączony, chyba nawet po tych paru głębszych się nie zorientowali a opijali po kolei paluszki no i odpadli prędzej niż mały i nie wszystkie paluszki zostały opite....

iwo - raczej nie brzuch bo on szukał cycka pomiędzy i pieść wkładał do cyckania, ale franca cumla nie weżnie już 2 mam, teraz jakiś 3 zamówiłam

AsiaSzw -
jak już padł to rana:confused2:

Odebrałam dziadowi cycka (znowu zaczął wisieć) tak po 2godz. Trochę pokwękał, pojojczał szukał nie chciał z butelki pluł parcha....w końcu się poddał wypił 100ml i padł....
Nie będę absolutnym niewolnikiem, umie pić z butelki!

Ostatnia edycja:
Do góry