reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
ludzik kolki mogą się zacząć nawet ok. 6tyg...

asia ja Cię nie pocieszę, bo przytyłam 6kg :sorry2: ale ja z tych dziwnych, co jedzą jak chłop a nie tyją... :dry:

Ja też jestem za zamknięciem tego wątku w międzyczasie, bo różne rzeczy tu zostały napisane... :sorry2: a u nas dziś znów noc pod tytułem BUDZENIE CIĄGŁE... :dry: pobudki były po 2, 3, 4, 5 na jedzenie, 6, i wstał po 8 :dry: chyba zbyt lubimy smoczek :sorry2: Gabryś nie był smoczkowy tylko kciukowy, więc sam się w nocy obsłużył, a Grześ jak poczuje, że smoka brak, to pobudka... :dry:

Iwo - no jak tak stawiam ze tyle maja, staniki mam takie elastyczne bez usztywnień cycki z nich wychodzą. Jutro będę u teściów to się zmierżę. A co do wkładek ja w nocy wkładam do drugiego cycka tetrowa pieluchę bo normalnie się leje z tego co aktualnie nie jest wypijany:szok:

Dziewczyny,na pewno chcecie zamknąć ten wątek? Dużo jest tu wątków, a nie wiem czy jest sens całe forum zamykać. Musi też się wypowiedzieć Kinia, bo ona też jest tu moderatorem. Nawet jak zamkniemy te tematy, to i tak każdy może czytać. Dla mnie to można zamknąć, ale tutaj również 3-cia osoba ma prawa moderwcji.

Później do Pani Admin napiszę i dam Wam znac jak będę coś wiedzieć.

Mychunia, gratuluję.

Ostatnia edycja:
Malusiolka - zamknąć w sensie nie tak jak się kiedyś stało, że kiedyś na parę godzin wątek był zamknięty i nie można było w nim pisać, tylko zrobić wątek ukryty z tego, by tylko zaproszone osoby mogły tam zaglądać.

Ok, rozumiem. W takim razie zapytam się Pani Admin, czy jest możliwość przeniesienia naszego wątku na Zawsze Pamiekne i młode. Tylko ciąża ze staraczek ma być przeniesiona, czy wszystkie wątki stąd?

reklama
Do góry