reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
ludzik kolki mogą się zacząć nawet ok. 6tyg...

asia ja Cię nie pocieszę, bo przytyłam 6kg :sorry2: ale ja z tych dziwnych, co jedzą jak chłop a nie tyją... :dry:

Ja też jestem za zamknięciem tego wątku w międzyczasie, bo różne rzeczy tu zostały napisane... :sorry2: a u nas dziś znów noc pod tytułem BUDZENIE CIĄGŁE... :dry: pobudki były po 2, 3, 4, 5 na jedzenie, 6, i wstał po 8 :dry: chyba zbyt lubimy smoczek :sorry2: Gabryś nie był smoczkowy tylko kciukowy, więc sam się w nocy obsłużył, a Grześ jak poczuje, że smoka brak, to pobudka... :dry:

Iwo - no jak tak stawiam ze tyle maja, staniki mam takie elastyczne bez usztywnień cycki z nich wychodzą. Jutro będę u teściów to się zmierżę. A co do wkładek ja w nocy wkładam do drugiego cycka tetrowa pieluchę bo normalnie się leje z tego co aktualnie nie jest wypijany:szok:

Dziewczyny,na pewno chcecie zamknąć ten wątek? Dużo jest tu wątków, a nie wiem czy jest sens całe forum zamykać. Musi też się wypowiedzieć Kinia, bo ona też jest tu moderatorem. Nawet jak zamkniemy te tematy, to i tak każdy może czytać. Dla mnie to można zamknąć, ale tutaj również 3-cia osoba ma prawa moderwcji.

Później do Pani Admin napiszę i dam Wam znac jak będę coś wiedzieć.

Mychunia, gratuluję.

Ostatnia edycja:
Malusiolka - zamknąć w sensie nie tak jak się kiedyś stało, że kiedyś na parę godzin wątek był zamknięty i nie można było w nim pisać, tylko zrobić wątek ukryty z tego, by tylko zaproszone osoby mogły tam zaglądać.

Ok, rozumiem. W takim razie zapytam się Pani Admin, czy jest możliwość przeniesienia naszego wątku na Zawsze Pamiekne i młode. Tylko ciąża ze staraczek ma być przeniesiona, czy wszystkie wątki stąd?

reklama
Do góry