reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kalinka jest śliczna:) a jaka duża dziewczyna:) - szkoda, że faceci wiele rzeczy rozumieją dopiero, jak się sami przekonają:) Mój M też tak ma, ze ciągle mówi, że tego czy tamtego nie kupimy, a potem będzie pierwszy leciał do sklepu, bo jego ręce nie dadzą rady:) - świetny pomysł na zdjęcia z cyferkami:)

Ja co by nie myśleć za dużo o skurczach i innych dolegliwościach poprasowałam trochę, koszulek i koszul mojego M, co by miał zapas po porodzie:):)

reklama
Asia staram się opanować jak najwięcej, bo wszyscy dookoła mówią, że w pierwszym miesiącu nie będę wiedzieć w co ręce włożyć:)

Ojjjj tak. Ja pamietam jak moj Pawlaczek sie urodził. Jeju nic nie szło zrobic w domu.
Teraz w tej ciazy mam taki czas ze bardzo czesto mysle o poprzedniej i o tym jak Pawel byl malutki. :'( kiedy to byyyyłłłoooo ...czas tak szybko leci. Jeszcze niedawno kopyta mu całowałam, a teraz 45 rozmiar buta :-O

Dziewczyny tez tak macie teraz czy to zalezy od roznicy wieku miedzy dziecmi ??????

Asia staram się opanować jak najwięcej, bo wszyscy dookoła mówią, że w pierwszym miesiącu nie będę wiedzieć w co ręce włożyć:)
No to nie słuchaj się wszystkich bo albo byli źle zorganizowani albo sami dokładali sobie problemów :tak:Ja mimo iż synu też mega spokojnym dzieckiem nie był to miałam czas na wszystko i to z pominięciem kilkugodzinnych spacerów więc spoko loko :tak:Też widać, ze jesteś osobą z głową na karku więc tym bardziej dasz rade.

Asia nooo Twój synu to już kawaler jak się patrzy więc faktycznie, spora róznica wieku u Was :tak:

Karola, córa Ci się udała :-) Ja mam zakupioną huśtawkę więc wiem, ze na bank ją będę musiała wyciągnąć i złożyć ale to jeszcze czas.

Była dzisiaj u mnie przyjaciółka z 3 tyg bajtlem. Ech już bym mogła swojego tak na rękach ponosić :sorry:

Mama Tomeczka - szkoda że Emalia sama nie wpadła by się podzielić radosną nowiną. Emek zdażył na urodziny?

Mona - jak tętno będzie szalało to ci te CC zrobią jeszcze w tym tyg. Nie ma co zwlekać jeśli młoda czuje się niekomfortowo.

Asia - ja też tak mam ale u mnie też spora rożnica :tak::tak::tak:

Ludzik - a może u ciebie będzie inaczej? Wyjdzie w praniu ;-) początki są trudne bo trzeba się dziecka nauczyć no i te karmienie co 3 godz. Jak będziesz miała wolną chwilę to będziesz wolała iść spać:cool2:

Karola - śliczną masz córeczkę

Mychunia, mój M generalnie chodzi w koszulach, ale jak siedzi tylko w biurze i nie ma spotkań z "kontrahentami" to idzie w T-shircie:) więc jakoś da radę:) koszulę już wyprałam wszystkie co miałam w koszu to spokojnie na długo mu starczy, w szczególności, ze mu jeszcze dwie dokupiłam:) a chodzi w długim i krótkim rękawku, więc ma nadzieję, że na trochę mu starczy i zaraz po porodzie nie musieć prasować :)

Agamemnon
no ja nie słucham tych wszystkich, aż tak dokładnie, ale zakładam, że mogę czuć się tak, że przez pierwszy miesiąc najnormalniej nie będę miała ochoty prasować:) a ja czasem jestem z serii tych dokładających sobie problemów:)

cyntia oj nie mów, że u ciebie się nie zanosi, bo wierz mi - może się zadziać nagle i niespodziewanie :-D

ludzik to Ty na wylocie :-D &&&&&&&&&& za szybki i łatwy poród :happy2:

ewka u mnie Grześ teraz też miał katarek, ja mu psikam euphorbium i pomaga :happy2: chociaż z drugiej strony to nasz pierwszy katar skończył się zapaleniem płuc... :dry: ale chyba bym poczekała... zdrówka :*

karola Mała super :-D

mychunia
my też kupiliśmy komodę w Agacie - fajna, ale tak się ją składało, że szok - raz złóż i więcej mnie nie rozkładaj... :dry:

mona &&&&&&&&&&& żeby było dobrze :*

reklama
Ludziku no prasować nikt nie lubi ale to jednak nas nie ominie bo prasowania będzie full :-pNo ja doliczam do tego mojego starszaka któremu muszę prasowac spodnie i koszulki no i dojdzie jeszcze B , no i ja. Hmmm :dry:

mamoTomAni kurna chata musisz Anulce troche nagadać, zeby dziewczyna sobie jaj nie robiła :-pNo a tak poważnie, to może zęby jej idą? Moja koleżanka ma szkraba w tym samym wieku i wyszły mu już dwie jedynki dolne :shocked2:No i też jej wojował właśnie jesli chodzi o dokazywanie.

Do góry