reklama
Hej, melduję się że jestem :-) z mężem podjęliśmy decyzje, że wstrzymamy się z wizytą u doktorka i to chyba dobra decyzja była bo po stresującej nocy był spokojny dzień gile małej odciągnęłam fridą rano i później o 17 dopiero. Kaszelek się nie nasila nawet jakby zanikał, ale nie chce zapeszać jeszcze a tak w ogóle to Karinka chyba wiedziała, że się stresuję całą tą sytuacją bo była dziś tak radosna i rozmowna jak nigdy :-)
jutro nadrobię resztę dziewczyny obiecuję :-) bo dziś już brak czasu
jutro nadrobię resztę dziewczyny obiecuję :-) bo dziś już brak czasu
Bylam dzisiaj na USG i w czwartek musieli zle zmierzyc (6.5mm) bo dzisiaj maluszek mial juz 1.54cm!! :-) serduszko bilo wiec jest wszystko cudownie! :-) nie chcieli mi dac zdjec to podczas USG filmik telefonem nagrywalam tylko potem troche zalowalam ze nie zdjecia bo nawet przyblizyc sie nie da.
Cyntia widzialam ze juz wiesz o mojej udanej wizycie ;-) dziekuje za wsparcie!
Asia a co Ty mialas za przezycia jak Gochson i Cyntia? plamilas albo poronilas kiedys wczesniej? cale szczescie ze juz najtrudniejszy okres masz za soba i jest wszystko ok
agamemnon,Ludzik,Cyntia tak dyskutujemy kto bedzie pierwszy a ja mam pytanie, boicie sie porodu?
Mona Ciebie nie pytam juz czy sie boisz bo Ty juz wlasciwie jestes w trakcie ;-)
Cyntia widzialam ze juz wiesz o mojej udanej wizycie ;-) dziekuje za wsparcie!
Asia a co Ty mialas za przezycia jak Gochson i Cyntia? plamilas albo poronilas kiedys wczesniej? cale szczescie ze juz najtrudniejszy okres masz za soba i jest wszystko ok
agamemnon,Ludzik,Cyntia tak dyskutujemy kto bedzie pierwszy a ja mam pytanie, boicie sie porodu?
Mona Ciebie nie pytam juz czy sie boisz bo Ty juz wlasciwie jestes w trakcie ;-)
Susel gratuluje. Ciesze sie bardzo ze sie uspokoilas i ze serduszko w tobie pieknie pika.
Ja nigdy nie poronilam, ale dlugo plamilam i mialam poronne bole brzucha. Wlasciwie ciagle mnie bolal. Ale to juz niewazne. Wazne ze Ignas ma sie dobrze :-)
Mona oby sie rozkrecilo. A po co nospe wzielas?
Ja nigdy nie poronilam, ale dlugo plamilam i mialam poronne bole brzucha. Wlasciwie ciagle mnie bolal. Ale to juz niewazne. Wazne ze Ignas ma sie dobrze :-)
Mona oby sie rozkrecilo. A po co nospe wzielas?
reklama