reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mona co ile masz skurcze?

Suselku cudowne wiesci!

Agamemnon u nas sie wyjasnilo, maz byl zazdrosny! Stwierdzil ze nie mam dla niego czasu, no niestety przy mojej malej ciezko sie zorganizowac...

MamaTomAni, kochana moge Ci reke podac! Moja mala tez taka maruda ze masakra. Jest zupelnie inna jak jej bracia. Sama nie polezy, bo zaraz placze, na rekach by tylko siedziala, na spacerach tez nie do konca jej sie podoba.
Hustawke mamy ale dziala tylko na 2-3 minuty. Kupilismy nosidelko ale normalnie tez srednio, dzisiaj udalo mi sie dzieki temu poodkurzac. Kiedy to minie naszym dziewczynkom? Noc tfu tfu jest ok, chociaz byloby lepiej gdyby nie szkola, bo musze wstawac gdy mala jeszcze spi. Teraz tez na rekach siedzi bo jeszcze walczy ze snem.

Dziewczynki nie odpisalam wsxystkim, bo na tablecie siedze z mala zrzeda i ciezko wszystko ogarnac...spokojnej nocki i &&&&&&& za zblizajace sie porody.

reklama
mona o kurcze - jaką masz alternatywę z tą porodówka? Bo coś mi się widzi, że może się przydać... :sorry2: &&&& za pozytywne wieści :*

ewka super, że z Karinką lepiej :* mam nadzieję, że nasze dzieciaki jakoś ominą choroby starszego rodzeństwa...

mychunia hormony :sorry2: stąd te płacze :* zobaczysz jaka huśtawka będzie po porodzie... :sorry2:

suselku :* :* :* ani się obejrzymy a Ty będziesz rodziła :-D

agamemnon ja Ci powiem, że o ile przy Gabrysiu to prasowałam dość długo ciuszki i pieluchy, tak przy Grzesiu wyprasowałam po pierwszym praniu i potem jeszcze raz i tyle... :-p ja nie jestem zwolenniczką trzymania dziecka w sterylnych warunkach... :sorry2: Grześ ma się dobrze :-)

mamaTomeczka_iAni oj daje Ci popalić Anulka... wyszaleje się teraz, to będzie grzeczna jako nastolatka :-D nie będzie Ci co tydzień nowego chłopaka przyprowadzać :-D oby :* fajnie, że małż w miarę wyrobił się na urodzinki - najważniejsze, że wrócił tego dnia :*

Cześć :happy2:
U nas nudy na pudy :sorry2: każdy dzień taki sam, ale mimo to szybko mi mijają :cool2:póki co korzystamy z ładnej pogody i dużo urzędujemy na podwórku :happy2: dziś mój ślubny wrócił wcześniej :szok: zdarza się to raz na ruski rok :szok: więc znów pobiegałam :-D

Dziewczyny skurcze są co 15minut ,mała też się rusza mocno,alternatywa? W tym mieście są jeszcze 3 szpitale będę się kierować do tego gdzie robiłam genetyczne ,o ile będą mieli miejsce,moja doktor tam przyjmuje w poradni

Mona i co udałaś się na porodówkę??

My od 4 nie śpimy, ale jakoś nic poza delikatnymi skurczami nam nie dolega.

przytulę się doM może uda się zasnąć.

reklama
Mona kciuki mocno zaciśnięte:) oby było dobrze:)

u nas małe skurcze, ciekawe czy do 16.30 dotrwamy na wizytę - wcale nie chcę iść do lekarza już :)

Agamemnon
ja wiem, że prasowania małej ubranek będzie mnóstwo, ale małej rzeczy to prasuje się raz dwa, a koszule M to mozolna praca.

Do góry