reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

agamemnon póki co jakoś nawet nam w kość aż tak upały nie dają... po południu siedzimy z Gabrysiem na placu zabaw, a tam jest cień... najgorzej jest jak mamy gdzieś jechać autem, bo ja nie używam klimy :baffled: ale w ciąży też pewnie teraz średnio... :cool: jakoś dotrwasz do końca :*

malus super, że dziewczynki mają już apetyt, bo to znaczy, że ma się im na zdrowie :* a z tym antybiotykiem to faktycznie masz... on jest gorzki? My jak dostawaliśmy to takie raczej słodkawe...

karola oj biedulko... szkoda, że Cię tak na tej porodówce przeciągnęli... :baffled: najważniejsze, że z Małą dobrze :*

kinia fajnie, że się odezwałaś :* w którym szpitalu leżałyście? &&&&&&&& za krew Majeczki :*

mamaTomeczka ja daję Grzesiowi espumisan 100, on ma dużą zawartość tej substancji czynnej, raczej nam pomaga :cool2: oczywiście są kryzysowe sytuacje, ale to normalka... :cool2: a to Ania taki żarłok, że Ci tak cycole doi? :-D:-D:-D Tomcio zazdrosny?

Cześć :happy2:

My dziś byliśmy na kontroli po antybiotyku, jest ok tfu tfu tfu, mam nadzieję, że na długo... oczywiście zapomniałam wziąć skierowania na usg stawów biodrowych, a to już najwyższa pora... :baffled: teraz bujam się z papierami do becikowego, bo dopiero się za to wzięłam, ale porobili - jakby co najmniej kilkadziesiąt tysięcy tego becikowego dawali :no:

reklama
Phoebe Ogólnie to my mamy taki wózek speedi_sx_cabrio_2011_d.jpg (tylko w kolorze niebieskim) i generalnie prowadzi się go super, nie jest wywrotny. Ale ten wózek który chcemy kupić na pewno sprawdzimy też pod tym kontem :)
agamemnon No za nowy to cena spora, ale my chcemy używany kupić, także spoko :)
iwo, Malusiolka No ciekawa jestem czy na żywo też taki się fajny okaże ;)

Przepraszam ale nie nadrabiam, bo czasu nadal brak. Jeszcze organizujemy już chrzciny na 10-ego, więc muszę się za jakimiś ciuszkami dla Stasia rozejrzeć.

Załączniki

• speedi_sx_cabrio_2011_d.jpg
    speedi_sx_cabrio_2011_d.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 74
agamemnon póki co jakoś nawet nam w kość aż tak upały nie dają... po południu siedzimy z Gabrysiem na placu zabaw, a tam jest cień... najgorzej jest jak mamy gdzieś jechać autem, bo ja nie używam klimy :baffled: ale w ciąży też pewnie teraz średnio... :cool: jakoś dotrwasz do końca :*
Ech no właśnie, jakoś :zawstydzona/y: Najgorzej, że mi ciągle duszno i najgorzej jest wieczorem przed zaśnięciem. Wczoraj była burza więc musiałam okna pozamykać to myślałam, ze się rozpuszczę w łóżku. Tragedia jakaś.
To mówisz, ze dużo teraz załatwiania z becikowym? Ja nie pamiętam co i jak :sorry2:

Maluś no to dobrze, że dziewczynki już jedzą. Ku lepszemu znaczy się idzie :tak:

karola no poród do ciekawych nie należał, dobrze, ze się dobrze skończył :tak:No a ten ból to się na prawdę zapomina :-p

Kinia, popieram Ludzika - znajdz dobrego terapeutę i powinno byc dobrze :tak:

Hej!
Nie spałam już od 4. Poleżałam do 5, potem polatałam po necie i o 5:30 zasnęłam. No ale co, dalej bym spała :-p
Jadę dzisiaj w odwiedziny do rodziców. Muszę tylko poczekać na kuriera, wiezie mi rzeczy dla B :-)

mychunia - no to ja zaszalałam (jak się dowiedziałam w końcu ze małe do on) i mam w sumie 2 pełne szuflady z wyprzedaży (od 56 do 74) ;-)

dziewczynki który model fotelika maxi cosi jest najpojemniejszy?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki siedzę na glukozie. Wygląda na to że tylko glukometrem badają. Zaraz padne z głodu :( a jeszcze ciśnienie mi podnieśli bo okazało się że ginka ma urlop 12.08 a mi się zwolnienie kończy. Mają zadzwonić co dalej. Wrrrr....

goska nie pomogę z wózkiem. Ja mam Mutsy Urban Rider :happy2:

iwo powodzenia na glukozie! Mi tez glukometrem badali i to chyba norma, ze tak badają.
Kiedy jest drugie badanie glukozą??

Prysznic wzięłam, do łądu i składu się doprowadziłam i chyba się zbieram jechać. Jak będzie kurier to zostawi pake u sąsiadki. Wyjścia nie ma

Agamemnon - jeszcze o 11 ostatni pomiar i idę jeść :) nic mi nie wiadomo by jeszcze jedno trzeba było robić.

Gosia - za dzwonili do lekarki i jednak będzie tylko grafiku nie ma :) uwielbiam jak ktoś miesza......

Hej.

My od wczoraj w domu :-) na razie wszystko ok, Michaś zaakceptował Wojtusia i tylko go tuli i całuje :tak: ale też jest trochę zazdrosny.. tuli się bardzo do mnie i tylko mama, mama. Mam nadzieję, że będzie ok :tak:
U mnie z kp nie ma żadnego problemu (tfu tfu) .. Wojtuś od początku to mały ssaczek i piersi mam pełne mleka wiec mam nadzieję, że po koszmarze laktacyjnym przy Michaśku teraz będzie spokojnie i będę mogła się cieszyć z kp :-)

Całuje Was wszystkie.

Na zamknięty idę wrzucić foto Wojtusia :-)

reklama
Do góry