Hello!
Jutro ostatni dzien szkoly yeeee wakacje
Niby do szkoly mam blisko zeby odprowadzic syna ale jestem wyczerpana, ciesze sie bardzo ze jutro ostatni raz wstaje o konkretnej godzinie!
Cyntia mnie tez bolalo jak mala wyciskala glowke kolo zeber, a miala tak bardzo dlugo, teraz jest zupelnie inaczej i mam nadzieje ze jednak posluchala i sie obrucila, Ty jeszcze masz troche czasu bo teoretycznie dziecko obraca sie do 35 tyg, a zdarza sie ze tuz przed porodem fiknie koziolka.
Agamemnon placilas karta czy przelewem?Bo wiem ze w uk wszystkie transakcje karta sa ubezpieczone, nie wiem jak to jest w PL. Maz raz cos zakupil przez strone internetowa ( chyba to byly glosniki) zaplacil karta, kase pobrali i cisza. Probowal do nich dzwonic na poczatku dowiedzial sie ze niby nie ma tych glosnikow na stanie ale beda za kilka dni i zeby dzwonic pozniej juz nikt nie odbieral. Poczytal ze wiele osob tak miala z ta strona, byl to normalny sklep internetowy, nie aukcje. Zadzwonil do banku, dostal od kuzyna specjalny numer do oddzialu banku ktory sie zajmowal wlasnie przekretami. Oni wszystkim sie zajeli, nie wiem w jaki sposob ale obylo sie bez policji. Po miesiacu lub dwoch pieniadze byly na koncie. Troche to trwalo, ale warto sie dowiedziec czy cos takiego nie obowiazuje tez w PL. Od tamtej pory placimy tylko PayPal.
Mikaaa u nas sporo osob ma podobne wozki z doczepianym dodatkowym siedzeniem. Ten co planujesz kupic tez ma doczepiane czy przymocowane na stale? Tak tylko z ciekawosci pytam.
Natkusia slodziak z Wojtusia, ale strasznie malutki sie wydaje.
Dziewczyny dajcie znac jak tam wasze maluszki, czy sie uspokoily i brzuszki/ kupki juz w porzadku? Jak nocka minela?
Ciagle czekam na telefon lub list na usg, polozna smsa mi pisala i pytala czy juz cos wiem a tu cisza... Od piatku juz mogliby dac znac.