reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malus nie wiem, bo kuzynka mi listę sprawdzała. Dzisiaj mąż idzie podpisać.

Iwo ja chce iść na rok na macierzyński i później Mała do żłobka, a ja do pracy...

Asicka dziękuję. Super, że z Ania wszystko dobrze.

Madziu napewno będzie dobrze ze Stasiem. Uściski dla niego :-*

MamaTomeczka leków to mam tyle, ze malz się śmieje, że jak starsza osoba tyle kapsułek i globulki. W razie skurczów to do szpitala od razu mam jechać. Zawsze bezpieczniej.

Malusiu jak najwięcej bezmlecznych potraw. Jak kaszkę je to tylko ryżowe na wodzie.

Mychunia witaj :)

Benefica kuzynka mi na liście sprawdzała. Do 15 go masz czas na potwierdzenie. Ja tez spać nie mogę do tego w nocy strona na której leżę dretwiejej mi bardzo i mnie to budzi,a potem zasnąć nie mogę.

Malusiu poczekaj czy się rozkręci jak nie to zrób test albo lec do lekarza.

Ja dzisiaj mam męża w domu . wiec staram się odpoczywać. Straszne mdłości mnie męczą bo zjadłam pączka na śniadanie. Nie miałam tak od 14 go tygodnia w sumie. Koszmarne uczucie. Idę dalej się przewracac z boku na bok. :-*

reklama
Kinia, z jedzeniem będę mieć problem, bo Oliwka co rano domaga się płatków z mlekiem, a kaszek w ogóle nie jada ;/

Kinia, mamaTomczka, nie testowała, a się zastanawiałam nad tym, aby ubrać dziewczynki i iść po test. Kurde, aż się boje jakbym miała egzamin na prawko zdawać. Tylko, że wczoraj cały dzień mnie jajniki bolały. Będę musiała pewnie M poprosić, aby po świętach wziął nie jeden, ale dwa dni wolnego i pozałatwiać trzeba sprawy + ginekolog.

hej dziewczyny :tak:

mamaTomeczka byłam wczoraj :tak: dzidzia prawidłowo się rozwija i słyszałam serduszko :tak:

Maluś a może idź do ginekologa się zbadaj, bo dziwny masz ten okres i to bardzo....

MYCHUNIA co ja widzę :szok: no piękny suwaczek!! Czemu ja ominęłam info i dopiero wiem teraz? :zawstydzona/y: Serdecznie Kochana gratuluję :* i mocno zaciskam &&&&&&& za fasolkę! No i.. witaj wśród nas :-)

Ojj kiepsko u mnie z pisaniem na tym wątku :zawstydzona/y: wstyd i hańba!
Jak Michał pójdzie na drzemkę to wpadnę..

o ile mnie jeszcze pamiętacie..? :confused2:

Witam Was!
Madziulek Zdrówka dla Stasia! Oby szybko wrócił do domku!
mychunia Gratuluję, witamy i zdrówka dla Was!

W końcu słoneczko się przebija, może wezmę się dziś za okna... ?? Jeszcze mam tyle sprzątania w domu... Ech...
Wczoraj byłam na wizycie u gina, ale relacja w odpowiednim wątku.

Miłego dzionka dziewczyny!

ludzik ja też w nocy nie biorę kompa do ręki, ale dziś mnie naszło, bom sama w łóżku :dry:

kinia nie strasz mnie :szok: chyba do 25.04 :confused:

malus dziwne, przecież chyba poprzedni cykl miałaś w miarę i leciało normalnie :confused: może lepiej skonsultować to z ginem...

mamaTomeczka masz rację - olej chłopa :nerd: pokaż mu, żeś nie służąca :no: powiem Ci, że ja też ostatnio mam gorsze dni, bo A ciągle nie ma :-( a jak jest w domu, to też ciągle coś wymyśla i siedzimy z Gabrysiem jak dwa kołki sami :-( zdrówka dla mamy :*

natkusia
pamiętamy :cool2: ale wpadaj więcej :cool2:

Cześć :happy2:

Ja w końcu usnęłam po 5... :dry: Gabryś wstał przed 7 :dry: teraz jest w żłobku, ja już ogarnęłam chałupę, pranie wisi na balkonie a ja na kompie ;-) tak myślę, bo wczoraj na noc najadłam się ciasta i to dużo - normalnie jak nie ja, ale taka pyszna krówka była, że szok :szok: i wlazła mi jak na wazelinie ;-) i może od tego spać nie mogłam :confused:

Cześć laski :-) ja dziś nie śpię od 00.30 :no: tak mnie żołądek rozbolał, że spać nie szło. Wstałam o 2.30 wypiłam gorącą herbatke i mi przeszło, ale za to tak mnie kaszel męczy od kilku dni, że dziś postanowiłam udać się do mojego lekarza rodzinnego bo coraz gorzej się czułam i stwierdziłam, że teraz weekend więc nie daj Boże gorączka albo coś i będzie trzeba na IP zasuwać i co? Zapalenie oskrzeli :szok: jestem od dziś na antybiotyku (doumox czy coś takiego) kiepsko się czuję :no: idę zaraz leżeć bo kości mnie strasznie bolą :-( odezwę się jak się troszkę lepiej poczuję :tak:
miłego dzionka :-)

Benfica, no właśnie poprzednie 2 cykle miałam dobre, a ten jest 3-ci od poronienia i dziwny. Byłam z dziewczynkami na placu zabaw to wzięłam je i poszłyśmy na chwilkę do apteki. Kupiłam dwa testy i jeden zrobiłam po powrocie i mam I kreseczkę, a drugi zrobię jutro. Jeżeli też to samo, to beta i lekarz mi zostaje. Nie liczę tu na ciąże, ale dziwne to jest.W pewnym momencie ze schizowałam się jak zauważyłam II kreseczki, ale jednak znikła. Biby jakiś zarys widać II kreski, ale wydaje mi się, że już mam te zarysy w głowie i to dlatego ;)

Natkusia, mamaTomeczka dobrze piszę z tym kopniakiem jak będziesz tak głupio pisać. Ale to nie ja Ci dam, bo na mnie jeszcze myszy naślesz :-D Kochana, pamiętamy i nie zapominamy:*

Ostatnia edycja:
Cześć lasencje, czytam Was dzisiaj i czytam ale weny na pisanie nie mam :sorry2:
Ciesze się ostatnim dniem w tym tyg kiedy w domu ciszaaaa, aaaaaa
Ugotowałam jakąś zupinę, poodkurzałam sobie auto, zrobiłam jedno jajco (takie styropianowe + cekinki) no i siedze teraz z gorącą herbatą.
Zaraz się pierdyknę na wyrko bo po 13 moje dziecie mnie będzie kopało :-)
Dodatkowo jeszcze, merdam dzisiaj językiem w buzi i mi raptem pół jęzora w zęba wlazło :szok:Górna ósemka jakaś taka dziurzasta się zrobiła, ze nie wiem czy tam miałam plombę i mi wypadła, czy po prostu mi się wyżłobiło czy co :szok:No i zadzwoniłam do swojej dentystki i mam się stawić w poniedziałek o 12:40. No ale ani nie boli ani nic, szlag wie co to.
Zadzwoniłam teraz do męża na bajer to mi wmawia, ze jak ósemka to do wyrwania bo ósemek nie robia :dry:No jasne, taaa , pewnie

mamoTomeczka, się chłopina nie popisał. Chyba by mnie szlag trafił jakby mi tak mój warknął gdybym podeszła i pocałowała (swoją drogą tez po karczychu całuje :-p). Zdrówka dla mamci!
Malusiolka to jest tam jedna krecha czy dwie, daj fote :tak:
ewka zdrówka! No czasami człek nie wie ze choroba się czai z ukrycia, lepiej zawsze do lekarza polecieć.
benfica, sama robiłas ciacho czy kupne takie dobre? Kurde ja z synem tez na bezsennośc cierpiałam i potem on też problemowo w nocy sypiał :baffled:Pewnie jak nie będę mogła już spac na brzuchu to bezsennik mi się włączy ech :sorry2:
natkusia, pamiętam Cię też :-D
Ludzik, śpij na siłę, śpij ile wlezie albo leż w bezruchu, żeby dziecka nie obudzić :-p

reklama
Agamemnon, pisałam że była jedna kreska i pokazała się druga i po chwili znikła. A później w oczach widziałam zarys II kreski. Raczej nie będę w ciąży. Poczekam jeszcze parę dni i się zobaczy. Może po poronieniu mój cykl jest dziwny. Nawet jeżeli były by dwie kreski nie pokazałabym zdjęcia, bo mój telefon nie łączy się z laptopem już od dłuższego czasu ;/

Do góry