reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia odpoczywaj dużo Kochana:) i super że córcia się dostała:):)
Phoebe dużo dużo zdrówka dla synka:*:*

Ja dziś byłam z Anią do kontroli z bioderkami i wszystko jest ok:):)
W ogóle tak zimno i brzydko na dworze:/ nawet na spacer się nie da wybrać:/ wczoraj to samo:/

reklama
Asicka, fajnie że u małej bioderka dobre :) Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas nie ważne dzieciak zdrowe bioderka ma, czy ma chore każą przez 6 tygodni pieluchować. Nigdy nie pieluchowałam, bo miały zdrowe bioderka i jest ok :)

Byłam u tej fryzjerki aby się pokazać (nie widziała mnie od ponad 4 lat. Strzygła i czesała nas na wesele :D) i dopiero ma czas 17.04. Szkoda, ale najważniejsze, że na święta będę dobrze wyglądać :) Będę mieć czerwony kolor, albo czerwony i na dole ciemniejszy. To się jeszcze w praniu okaże i fryzurkę ustalimy na miejscu :)

Witam i ja :)
Trochę mnie nie było, nie zdążyłam nadrobić, ale 7.04 o 15.40 na świat przyszedł Staś, 2800g i 54cm :) W szoku jestem do dzisiaj, że tak szybko wszystko poszło..
Rano odeszły mi wody ok 6.40, pojechaliśmy do szpitala, a tam stwierdzili, że zamiast cc będzie normalny poród, a rozwarcie na 4-5cm.. po 11.00 leżałam już na porodówce, przed 15.00 miałam 10cm rozwarcia, a o 15.40 było już po :) Mały jest wcześniaczkiem, 36tydz jak się urodził, ale wszystko dobrze, ja już w domku, On niestety w szpitalu, cały czas Go dogrzewają i jeszcze dostał żółtaczki, wada nerki potwierdzona, ma jeszcze problem z cewka moczowa, ale da się ,,to" naprawić, w późniejszym terminie. Mam nadzieję, że w poniedziałek będziemy mogli Go wziać do domu, bo strasznie ciężko..

Dziewczyny ruch to najpiękniejsze co może być w ciąży:) jestem pod wielkim wrażeniem tego, ze jak się poruszam to jakby nowo narodzona:) i choć przed ćwiczeniami marudzę, że mam iść to po jest super:) zmęczona, ale super:)

mamaTomeczka, chciała mnie zobaczyć po to, aby sprawdzić ile gdzieś potrzebuje na mnie czasu. Jeżeli jeden kolor, to wiadomo krócej, a jak dwa to dłużej, a u mnie raczej ja Ona powiedziała 2 kolory da, ale to się jeszcze może zmieć. Dwa będą jak pozostanę przy czerwieni :) Dam radę, ale szkoda.

Madziulek, właśnie zajrzałam.. śliczności z maluszka :D:* Buziaki od cioci forumowej :*

Kurde, właśnie dziewczynki wykąpałam i zauważyłam u Oliwki dużo plam czerwonych ;/ Skaza zamiast maleć, to się powiększa ;/ Już sama nie wiem co mam dawać dzieciakowi do jedzenia przy skazie ;( jak macie jakieś dla mnie rady, to pomóżcie będę wdzięczna.

Mama Tomeczka - no to mi smaka na sernik i placki zrobiłaś :) nie wiem co bardziej bym zjadla!

Madziulek - witaj. Jak ty się czujesz? Zaraz idę Stasia obejrzeć.
Czy nerka z wadą pracuje?

Powiem wam że serce się kraje jak widzę coraz to nowe maluchy z cukrzycą na oddziale. Rodzice którym świat się wali w ciągu jednego dnia :( nie jest to wyrok ale ogromny cios. Dziś na kardiologii to się nawet nie miałam odwagi by się na boki rozejrzeć.

reklama
cześć dziewczyny :tak:

przyjmiecie mnie? :-) w ogóle pamięta mnie jeszcze któraś? :-D

tak patrzyłam po suwaczkach i pamiętam jak niedawno na forum cieszyłyśmy się Waszymi II kreseczkami :-D niestety nie jestem w stanie każdej z Was wymienić, ale bardzo gratuluję :-)

Do góry