reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

kinia a skąd wiesz, że Nadia się dostała? Ja na razie złożyłam deklarację elektronicznie, ale nie zaniosłam papierów, bo mnie mieszkanie wstrzymuje, a wiem, że jakby co, to nie uda mi się Gabrysia przenieść :/ ale będę musiała na 100% określić się w przyszłym tygodniu... :/

mychunia :-D:-D:-D ja Cię pamiętam bardzo dobrze :-D:-D:-D trzymam kciuki, żeby tym razem było ok :-D:-D:-D no i oczywiście czuj się jak u siebie w domu tu z nami :*

malus nie pomogę w kwestii alergii...:baffled: u nas nie mamy tego problemu...

reklama
MamaTomeczka moglam zostac, ale psychicznie wykonczyłabym się, nie dosyć, że nawet nie mogłam na ręce wziać Małego, to jeszcze z mlekiem ciężko, bo się denerwowałam.. W domu ćwiczę laktację i jestem spokojniejsza, a do Małego jeżdzę codziennie.
Maluś :*
Iwo nerka nie pracuje, chociaż czeka nas jeszcze wizyta u specjalisty, ale to oni nas wyślą. Poród najgorszy był do uzyskania 10cm rozwarcia, jak były juz parte to chwila moment i Mały był na świecie.Teraz boli mnie tylko krocze, bo byłam nacięta i szwy ciagną.

Mychunia :*

Madziulka, jeszcze trochę i przestanie Ciebie boleć. Szwy będą się rozpuszczać. Kochana, do podmywania polecam Tantum Rose i mydło szare w płynie. Mi pomagało :) A i jeszcze miałam nie pamiętam nazwy, ale taką maść z tranem (pamiętam, że śmierdziało mi rybą), ale ból był mniejszy i dość szybko się zagoiło.

Masakra... pochwaliłam wczoraj, że mam lepsze spanie, że 1-2 razy w nocy na siku i do 6 śpię i co - i to :confused: 3:40... :szok: żeby tak móc głowę od reszty na czas spania odłączyć... :dry:

Dziewczyny nocne czuwanie wam sie właczyło?:szok:

Mychunia - dopisuj się do listy cieżarówek!!!

Madziulek - ja tez Tantum Rosa stosowalam, jeśli jedna nerka jest sprawna to nawet nie beda ingerowac chirurgicznie

benfica, wiki ja tez dziś się przewracałam o tych godzinach:) więc jest nas więcej, ale ja nie włączam kompa, ani nie biorę nic w tym stylu do ręki, ale pewnie do czasu:)

w ten weekend do teściów wycieczka... więc trzeba się w cierpliwość uzbroić:) a jeszcze do tego maluch będzie też, więc zamieszania dużo, zobaczymy czy do niedzieli wytrzymamy.... tzn czy ja wytrzymam. bo tam nie będzie ciszy i relaksu... a tego teraz mi trzeba:)

reklama
Dziewczyny, denerwuje się. Niby w poniedziałek miałam śluz z różową krwią, we wtorek było trochę krwi, ale też nie była taka jak zawsze, bez skrzepów i jak tampony zmieniałam, to praktycznie je marnowałam, bo mało tam było, a bałam się, że mnie zaleje, w środę to samo co we wtorek ale wydaje mi się, że było mniej, wczoraj bardzo mało tego było, ale to była różowa krew i od 17-tej chodziłam w kładce i nic nie wybrudziłam. Na noc ubrałam tampon, bo bałam się, że mnie zaleje, a tu wstaje, to na czubku tampona śluz z różową krwią (odrobina krwi) i jak byłam parę razy w łazience, to 2/3 krople ze śluzem były różowe, a tak nic. Wiem, że jak dostaje @ i biorę dziewczynki na ręce zalewa mnie, a tu w tym cyklu nic. Nie wiem co mam o tym myśleć.

Do góry