Bylam z synkiem u lekarza i jestem zszokowana, bo od szesciu lat nie widzialam anglika, zawsze byli hindusi, hiszpanie itd, a dzisiaj prawdziwy anglik nas przyjal!
No ale do rzeczy, syn dostal antybiotyk bo to znowu infekcja! Juz nie wiem ktory to raz antybiotyk dostaje w ostatnich miesiacach, slabszy sluch wlasnie od infekcji, bo moze sie plyn odkladac ktory blokuje mu sluch. Kuracja antybiotykowa przez tydzien, jak nie pomoze to musimy wrocic.
MamaTomeczka kochana to nie powinnas sie martwic porodem, teraz bedzie jeszcze latwiej jak za pierwszym razem, zobaczysz! Tym bardziej ze rodzilas prawie 8 lat temu, a od tego czasu troche sie pozmienialo.
Ty juz masz imie dla coreczki, a my ciagle myslimy i nic nie mozemy wybrac. Juz sie nie moge doczekac tych pieknych sukieneczek, kiteczek i lalek w domu,
Swoja droga kiedys, dawno temu ktoras ze staraczek 2013 dala mi linka do posta o planowaniu plci i kilka rzeczy udalo mi sie wypelnic na dziewczynke, moze to mi pomoglo, kto wie
Jak bede pewna na 100% ze to dziewuszka, to az zajrze do tamtych dziewczyn i podziekuje:-)
Kinia witaj w domu
Z pierwszym synem mialam krazek zakladany w 6 miesiacu i dotrzymalam normalnie, a nawet przenosilam go po sciagnieciu, bedzie dobrze, musisz sie teraz tylko oszczedzac, ale narobilas nam stracha!