reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon kochana bardzo szybko poczulas ruchy, ja rowniez poczula ruchy synka w 1 tyg. bylam w szoku ze tak szybko...

Dzieki dziewczyny za troske, o lekarzu nastepny antybiotyk na 7 dni;/;/ w gardle masakra;/

U nas co chwile deszcz i slonce...ale polozylam sie do lozka , nigdy czasu niema na wykurowanie sie;/

reklama
Malusiolka nie zazdroszczę takich kontaktów z rodziną... :( Przecież siostry powinny się trzymać razem... Przynajmniej u mnie tak jest... Eh...
Ale fakt fryzjer dobry na wszystko...
Ja za tydzień idę do kosmetyczki:D

I będę częściej zaglądać!!! :*:*:*

Cześć kochane,

ja póki co na chwilę, później postaram się nadrobić co u Was. Wróciłam do domu :D Zlitowali się nade mną i puścili. Czuję się dobrze, ale nakaz leżenia, odpoczywania, nie robienia zakupów, zakaz robienia zakupów i spacerowania ;/

Dam radę, za tydzień wizyta u gina :) pewnie coś powie jak z CC i zdjęciem szewka.

Buziaki

Kinia, fajnie że już w domu jesteś :* Kochana, oszczędzaj się.

Miałam iść do fryzjera 17.04, ale dzwoniłam około 16-tej do kobiety i jutro idę się pokazać (jakie mam włosy teraz i kolor) i będziemy ustalać jaką fryzurkę mi zrobi i jaki kolorek i na którą godzinę mam przyjść w sobotę. wolałabym z rana :) Wolę wcześniej zrobić zmianę, bo w niedziele przychodzi do nas mojego M kolega ze swoją narzeczoną i z dzieciaczkiem :) Nie chce wyglądać jak fleja :p

Bylam z synkiem u lekarza i jestem zszokowana, bo od szesciu lat nie widzialam anglika, zawsze byli hindusi, hiszpanie itd, a dzisiaj prawdziwy anglik nas przyjal!:szok: No ale do rzeczy, syn dostal antybiotyk bo to znowu infekcja! Juz nie wiem ktory to raz antybiotyk dostaje w ostatnich miesiacach, slabszy sluch wlasnie od infekcji, bo moze sie plyn odkladac ktory blokuje mu sluch. Kuracja antybiotykowa przez tydzien, jak nie pomoze to musimy wrocic.

MamaTomeczka kochana to nie powinnas sie martwic porodem, teraz bedzie jeszcze latwiej jak za pierwszym razem, zobaczysz! Tym bardziej ze rodzilas prawie 8 lat temu, a od tego czasu troche sie pozmienialo.
Ty juz masz imie dla coreczki, a my ciagle myslimy i nic nie mozemy wybrac. Juz sie nie moge doczekac tych pieknych sukieneczek, kiteczek i lalek w domu, :cool:
Swoja droga kiedys, dawno temu ktoras ze staraczek 2013 dala mi linka do posta o planowaniu plci i kilka rzeczy udalo mi sie wypelnic na dziewczynke, moze to mi pomoglo, kto wie :) Jak bede pewna na 100% ze to dziewuszka, to az zajrze do tamtych dziewczyn i podziekuje:-)

Kinia witaj w domu:D Z pierwszym synem mialam krazek zakladany w 6 miesiacu i dotrzymalam normalnie, a nawet przenosilam go po sciagnieciu, bedzie dobrze, musisz sie teraz tylko oszczedzac, ale narobilas nam stracha!

Dziewczynki młoda znowu na obserwacji w szpitalu:zawstydzona/y: ASO skoczyło jej z 1100 do 1500 gdzie norma to 150:baffled:. Mają jej echo serca zrobić, jak wyjdzie dobrze to na reumatologię przenieść.

Kinia - buziole, fajnie że wrociłaś. Oby do szczęśliwego końca!!!!!!!!!!

Phoebe - dobrze że macie antybiotyk, na ucho na ogół nie ma nic skuteczniejszego:tak:

Kinia super że już w domku, teraz odpoczywaj ile możesz:-)
Phoebe zdrówka dla synka
iwo a postawili jakąś diagnozę? zdrówka dla małej;-)
A ja dzisiaj zaczęłam się bać porodu. Tzn może nie samej akcji, tylko bardziej przeraża mnie to że będę musiała iśc do szpitala i małą zostawić na kilka dni:-( A my do tej pory byłyśmy nierozłączne. Najdłużej się rozstałyśmy na dobę... ehhh nie wiem jak ja to przeżyję:-(

witajcie

Kinia super, że juz w domu, oszczedzaj się jak tylko możesz

Zeberka mam to samo, nie wiem jak wytrzymam te pare dni bez mojej córci, nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić :(

Phoebe biedny Twoj synek, moze juz ma osłabiony organizm przez te antybiotyki, lekarzom najłatwej przepisać antybiotyk niż szukać faktycznie trafnej przyczyny choroby

reklama
Phoebe, zdrówka dla małego :* &&&&& aby szybko przeszło.

Wiikki, u nas jest taki jeden lekarz, który na początku stara się wyleczyć dziecko bez żadnych antybiotyków, ale jak już naprawdę trzeba to przepisuje. Ale większość kobiet chodzi do niego z dziećmi i są One zadowolone :)

Żeberka, też tak miałam. Pamiętam jak byłam 6 dni po terminie i zbierałam się z M do szpitala, a teść zostawał z małą w domu. Pożegnałam się z Oliwką ze łzami w oczach (cały czas o tym pamiętam i nie zapomnę), a bidulka się rozpłakała :( Cały spędzony czas w szpitalu płakałam za dzieckiem. Owszem miałam Roksankę przy sobie, ale bardzo tęskniłam za Oliwcią. Dlatego też doskonale Ciebie rozumiem, bo też cały czas byłam z dzieckiem.

Do góry