reklama
klaudia16
Fanka BB :)
widaćJutro powinnam dostać okres. Ale z racji tego mam mam nieregularne nie nastawiam się. Zrobiłam właśnie test. Co myślicie? Wkręcam sobie?
klaudia16
powtórz rano ale myślę że coś się święciJutro powinnam dostać okres. Ale z racji tego mam mam nieregularne nie nastawiam się. Zrobiłam właśnie test. Co myślicie? Wkręcam sobie?
Żołna
Chyba wszystkie trzymamyJa też trzymam!!
Żołna
Widać coś trzymam kciukiJutro powinnam dostać okres. Ale z racji tego mam mam nieregularne nie nastawiam się. Zrobiłam właśnie test. Co myślicie? Wkręcam sobie?
Właśnie też widzę, ale nie wiem czy ona nie powinna być bardziej różowa. I tak wiecie mam trochę takie myśli że pewnie kreska testowa.widać
Żołna
Może zrób jutro rano facelle z roska? Ja już średnio wierzę pinkom albo idź na betę to się wszystko wyjaśniWłaśnie też widzę, ale nie wiem czy ona nie powinna być bardziej różowa. I tak wiecie mam trochę takie myśli że pewnie kreska testowa.
MamaR
Pięknie Jeszcze się okaże że bliźniakiBetka ponad 300, prozek prawie 30, to ja nie wiem czemu mi wciąż tak niedobrze. Może jednak jest szansa
Widać , moje testowe nie były nigdy aż takie mocne Beta i prożek prawdę powiedząJutro powinnam dostać okres. Ale z racji tego mam mam nieregularne nie nastawiam się. Zrobiłam właśnie test. Co myślicie? Wkręcam sobie?
reklama
Tak ja przy in vitro mając endometrium 7 mm byłam kierowana na scretching endometrium.Oprocz tego właśnie farmakologia min Estrofem.A są chyba jakies sposoby farmakologiczne na wzrost endo. (?)