agamemnon
Fanka BB :)
JestemA właśnie Agamemnon gdzieś Ty? No stęskniłam się:-)
Przyczajam się z boku bo czytam i czytam i jakos tak z mózgownicy wszystko ucieka, nie wiem czy to wiek czy ciąża? A szlag wie, jedno i drugie mi ciąży Pogode też mam masakryczną, taką typowo damsko-męską czyli ch**owo piździ
Wczoraj u lekarza byłam, wiem jedno-moje brand new bejbi będzie uparte jak nie wiem co. Przez 20min usg nogi skrzyżowane na maxa i nic nie dało się zobaczyć. Po buziaku się smyrało, łapkami machało ale syraki zwarte jak nie wiem co. Ech
No a moje starsze dziecie, które było przy badaniu jak sie rozgadało to aż mi wstyd było. Babeczka w wieku koło 60tki ale w super stanie, ze tak powiem ;-) No i mój syn " myślałem, ze tu będzie troche inaczej, że Pani będzie jakaś młodsza a nie taka starsza" Ja już przepraszać zaczynam, a syn kontynuuje " bo jakby Pani była młodsza to bym się wstydził, a tak to nie" uffffffffff
W każdym bądz razie polazł ze mna po raz ostatni chyba
No i następna wizyta jakoś za miesiąc tyl, ze to będzie drugie genetyczne.
mamoTomeczka masz racje, to zawsze z pipki na pupkę się wyciera, tak właśnie O rany, ale czad
Kinia dbaj teraz o siebie i dmuchaj jak na jajko
iwo kurczę trzymaj się, zdrówka dla córci! Co to kurna może byc u niej
Phoebe współczuję tego antybiotyku, ja już sie bronię przed nim jak przed ogniem. Nie wiem jak długo syna uchronię ale wolę zeby juz te dwa tyg siedział ze mną w domu jak zobacze jakieś katary niż antybiotyk mu dać. Normalnie paniczny strach
Dzwoniłam do koleżanki, 20min gadania w przerwie pisania postu
zeberka pamiętam pierwszą trzy dniową rozłąkę z synem kiedy szłam na wycięcie woreczka. Ja myslałam, ze umrę i w ogóle się nie wiem co zrobię. Ale mam na tyle mądre i wyrozumiałe dziecko, ze bez niczego zostało z babcią (ja nie pokazywałam ani krzty zdenerwowania czy coś w jego obecności). I daliśmy rade. Później z nienacka rozwaliłam sobie palucha i miałam szytego i tez dwa dni w szpitalu z partyzanta zaliczyłam. Pierwszy raz najgorszy, potem już się wie, ze dziecko da rade
Malusiolka, nie miej problemu z fryzjerem idz na całośc jak ja Sama sobie farbuje i ścinam włosy i fryz mam lepszy jak od fryzjera :-)p.s. dodam, ze robie to juz tyle lat ze praktyke mam jak w zakłądzie fryzjerskim
---------------------
Edytowałam sobie suwaczek, od początku lekarzom wychodzi, ze moja ciąża starsza o tydzień więc ustawiłam suwaczek tak jak mówia lekarze. Termin porodu z USG to 23 wrzesień
Ostatnia edycja: